Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa 5.1.1 (618) z Polską - bezinstalacyjna
Autor Wiadomość
Bax
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 25
Wysłany: 2008-09-27, 13:08   AutoMapa 5.1.1 (618) z Polską - bezinstalacyjna

Witam ponownie ;-)

AutoMapa 5.1.1 (618) + zaaplikowany crack do tej wersji + najnowsza mapa polski, wystarczy skopiować na kartę pamięci.

Kod:
http://odsiebie.com/pokaz/620022---6286.html
http://odsiebie.com/pokaz/619971---9476.html
 
 
creams 
Waypoint


Wiek: 33
Dołączył: 17 Maj 2008
Posty: 75
Wysłany: 2008-09-27, 13:11   

juz ciagne :)
 
 
ksiadz666 
Waypoint


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Posty: 189
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-27, 13:19   

Czy posiada rowniez cracka do pocket PC?
 
 
mrc 
Navi Expert
- VIP -


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 316
Skąd: ten mandat ?!
Wysłany: 2008-09-27, 13:22   

Mam takie pytanie obecnie mam AM 5.0.5 + full europa.

Czy moge normalnie zamienić pliki i europa zostanie?
_________________
Gość pamiętaj że nie ma problemu bez rozwiązania ;)
 
 
creams 
Waypoint


Wiek: 33
Dołączył: 17 Maj 2008
Posty: 75
Wysłany: 2008-09-27, 13:24   

@mrc sprawdz poprostu jak nie to wroc do poprzedniej wersji
 
 
mrc 
Navi Expert
- VIP -


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 316
Skąd: ten mandat ?!
Wysłany: 2008-09-27, 13:27   

creams napisał/a:
@mrc sprawdz poprostu jak nie to wroc do poprzedniej wersji


no tak ale ponowna instalacja wszystkiego to u mnie ok 80 min :/
_________________
Gość pamiętaj że nie ma problemu bez rozwiązania ;)
 
 
creams 
Waypoint


Wiek: 33
Dołączył: 17 Maj 2008
Posty: 75
Wysłany: 2008-09-27, 13:39   

usb 1.1?? Zainwestuj w czytnik i usb2.0 na pc i zaimie to chwilke....
w razie jak by nie zadzialalo to nie musisz wyrzucac z sd folderu z mapa EU, dorzuc PL i wrzuc nowy folder z programem zostawiajac. ale na moje nie bedzie to chodzic w takiej konfiguracji
 
 
Zoltar
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 81
Wysłany: 2008-09-27, 13:54   

Witam!
Ma mancie 060 z katalogu explorera ładnie się to odpaliło i szybko (1min) załapała satelity, no to czas na testy.
pzdr
dzięki
 
 
jac76 
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2008
Posty: 27
Wysłany: 2008-09-27, 13:58   

Witam, na moim Larku 35.0 działa pięknie.
Wielkie Dzięks

PS: mogę wrzucić na rapidshare
_________________
Lark 35.0
 
 
spajrek 
Waypoint



Pomógł: 11 razy
Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 164
Skąd: Żmigród
Wysłany: 2008-09-27, 14:09   

Kod:
http://rapidshare.com/files/148659540/moja_mapa.part1.rar
http://rapidshare.com/files/148622021/moja_mapa.part2.rar
_________________
GOCLEVER 5040

http://chomikuj.pl/spajrek
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-09-27, 14:29   Re: AutoMapa 5.1.1 (618) z Polską - bezinstalacyjna

Bax napisał/a:
Witam ponownie ;-)

AutoMapa 5.1.1 (618) + zaaplikowany crack do tej wersji + najnowsza mapa polski, wystarczy skopiować na kartę pamięci.

Kod:
http://odsiebie.com/pokaz/620022---6286.html
http://odsiebie.com/pokaz/619971---9476.html



potwierdzam dzialanie. Verdi GPS011
 
 
creams 
Waypoint


Wiek: 33
Dołączył: 17 Maj 2008
Posty: 75
Wysłany: 2008-09-27, 14:32   

maxcom 351 wszystko oki
 
 
Andrzej52 
Waypoint
PNI 350


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Sty 2008
Posty: 50
Skąd: Płock
Wysłany: 2008-09-27, 15:16   

A wce42am ciągle brak, czy źle szukam?
 
 
mrc 
Navi Expert
- VIP -


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 316
Skąd: ten mandat ?!
Wysłany: 2008-09-27, 15:32   

creams napisał/a:
usb 1.1?? Zainwestuj w czytnik i usb2.0 na pc i zaimie to chwilke....
w razie jak by nie zadzialalo to nie musisz wyrzucac z sd folderu z mapa EU, dorzuc PL i wrzuc nowy folder z programem zostawiajac. ale na moje nie bedzie to chodzic w takiej konfiguracji


mam USB 2.0 - moja płyta głowna ma 2 tyg więc ma takie "bajery"


PS. Jak to odpalić?
Pobrałem to i w obu zapakowanych plikach są takie same foldery, czemu tak? :>
I jeszcze jedno czy to bedzie działać na windowsie 6.0 czy jakaś witaminka potrzebna bedzie?
_________________
Gość pamiętaj że nie ma problemu bez rozwiązania ;)
Ostatnio zmieniony przez mrc 2008-09-27, 15:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-09-27, 15:32   

Andrzej52 napisał/a:
A wce42am ciągle brak, czy źle szukam?


a sprawdzales czy ten cukierek ruszy ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10