Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-01-21, 07:34
MapaMap i EUROPA
Autor Wiadomość
MefKM 
Waypoint



Dołączył: 26 Wrz 2007
Posty: 51
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2007-09-28, 19:19   mapamap - zagranica

czy ma ktos moze mapy czech, słowacji - produkcji mapamap
_________________
_________________________________________
mefkm
 
 
pepe
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 24 Wrz 2007
Posty: 82
Wysłany: 2007-09-29, 19:19   

Jeśli dobrze rozumiem (to co czytałem) to nie ma żadnych innych map niż Polski na MapaMap (3.0 / 4.0 - te preinstalowane na Navii i Akirze).
Poczytaj o dostępnych polskich mapach do nawigacji i o tym ktora mapa nawigacyjna jest najlepsza.
Pepe.
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1031
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-09-29, 19:48   

Sa zestawy MapaMap Traffic lub MapaMap Europa ale to nie na nasze sprzety no i za troche zetów, w kazdym razie nie dostepne są jeszcze na tym forum moze gdzieś w necie... no ale nie jestem za wytrawnym podróżnikiem po drutach ;-)

po gadulcowej znajomosci MefKM pozdrawiam 8-)
_________________
...łoncka łoncka nasa zielona
pod kazdym dzewkiem Kubuś w dzień i w noc

... a hen wysoko hen satelitek
wcionz dla nas kronzy łoj straśliwa moc...

>takiej łoncki sukać ze świecką<
;-)
 
 
 
akira56 

Dołączył: 14 Paź 2007
Posty: 0
Wysłany: 2007-10-14, 20:43   mapa Hiszpani

Witam,posiadam nawi GPS AKIRA MM-512 nr seryjny MapaMap 73EA429811C5 Windows CE Core 5.0wspolpracujace z kartami MMC i SD(do 2GB) zainteresowany jestem mapa Hiszpani jak i skąd zainstalowac ? proszę o odpowiedz. Pozdrawiam.
 
 
navigator
Administrator


Pomógł: 24 razy
Dołączył: 19 Lip 2007
Posty: 722
Wysłany: 2007-10-14, 20:57   

Niestety nic sie nie zmieniło w tym temacie. Proponuje zainteresować się MioMap : http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=390 lub TT.
 
 
Luccas
GPS instruktor


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 21 Lip 2007
Posty: 591
Wysłany: 2007-10-14, 21:22   

.... lub rowniez IGo - chodza mapki z MIO.
 
 
 
MefKM 
Waypoint



Dołączył: 26 Wrz 2007
Posty: 51
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2007-10-15, 08:23   

mio mam - ale mapa PL jest tragiczna - a zagranica w mio nie mialem okazji zobaczyc
_________________
_________________________________________
mefkm
 
 
M461K
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 14
Wysłany: 2008-01-16, 21:55   Gdzie mogę spotkać Mapamap mapy europy ?

Widziałem że tu na forum ale wyszukiwarka jakoś dziwnie trybi
 
 
maxpl 
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 683
Skąd: Polska
Wysłany: 2008-01-16, 22:34   

Z tego co wiem to nie istnieje MapaMap na Europę chyba że chodzi Tobie o MapaMap Traffic Europa, a takowej na tym Forum nie ma.
O tej mapie i nawigacji możesz poczytać >>> TU <<<
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
M461K
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 14
Wysłany: 2008-01-16, 22:37   

Niee, chodzi mi po prostu o mapy do programu mapamap
 
 
maxpl 
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 683
Skąd: Polska
Wysłany: 2008-01-16, 22:46   

Napisałeś Gdzie mogę spotkać Mapamap mapy europy ? więc odpowiedzialem, a mapy Polski szukaj w dziale MAPY\MAPAMAP
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
M461K
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 14
Wysłany: 2008-01-16, 23:03   

szukałem i ni ma a były
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1031
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-01-16, 23:22   

mapki z Polską dla MapyMap
tu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=432
lub tu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=571

mapki z Europą na tym forum nie uswiadczysz...do innych systemików tak i to wiele AutoMapa, TomTom, MioMapa itd,
a do MapyMap tak jak to wyłożył już maxpl: brak
 
 
 
no_fear 
Waypoint
www.SPAmobile.pl


Dołączył: 20 Mar 2008
Posty: 32
Skąd: KrK
Wysłany: 2008-03-20, 08:19   

witam,
czy coś sie zmieniło w temacie ?

Jaka jest aktualnie najlepsza mapa SŁOWACJI ?
AutoMapa 4.1.2 to tylko 16% pokrycia...

Jest coś lepszego co można wgrać do Akiry 3518 ?
 
 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-20, 08:46   

Zaciągnij sobie Destinatora 7 i zaciągnij odpowiednie mapy, linki były w dziale Destinator.
Mapa niemiec jaką zassałem jest bardzo dokładna, ale Słowacja czy Czechy to chyba wszędzie są podobne stopnie pokrycia.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11