Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-01, 09:39
MapaMap TOP MIO MOOV 200/360
Autor Wiadomość
Diabel 0485 
azymut


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-11-03, 22:54   

Na Navia nv35 śmiga aż miło... :mrgreen:
 
 
Fanasi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-11-05, 10:57   

:cry: Witam wszystkich. Niestety mam problek z keygenem, po wpisaniu szesnasto cyfrowego ID urządzenia jest taki efekt patrz (schowek)
Kejgen zaczyna generować dopiero gdy wstawię spacje przed ostatnią cyfrą ID.
lecz pojawia się piątka na początku numeru ID a na końcu brakuje dwójki
Patrz (showek1)
Widoczne kody niestety nieprawidłowe

Po uruchomieniu pliku MapaMap5PPC.exe ID urządzenia 027D9545FC871CE2
a po uruchomieniu MapaMap5.exe 51EA60340AA28C7A

Zapomniałem dodać że jest to Lark 35.0

Proszę poratujcie :cry:

Schowek1.jpg
Plik ściągnięto 22 raz(y) 31,98 KB

Schowek.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 22,85 KB

 
 
Gruby17 
Waypoint



Wiek: 53
Dołączył: 13 Cze 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-11-05, 21:16   

Microsoft Windows XP [Wersja 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\temp>mm_keygen 027D9545FC871CE2

DeviceID: 02 7D 95 45 FC 87 1C E2
SerialNumer: AD AE C2 77 1A 00
Activation Key: EC BB B4 33 8F 98 B3 E2

a u mnie wyszlo tak ;-)


C:\temp>mm_keygen 51EA60340AA28C7A

DeviceID: 51 EA 60 34 0A A2 8C 7A
SerialNumer: AD AE C2 77 1A 00
Activation Key: 9A DC 03 6A B9 7E 95 10


na MioMoov 200 - smiga 100% :-D
 
 
Fanasi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-11-05, 22:59   

:-( Dzięki bardzo za poświęcony czas ale nadal mówi że nieprawidłowe dane, może gdzieś znajdę innego keygena :cry:

[ Dodano: 2008-11-05, 23:05 ]
:-D Ale jajka weszły dane z rejestracji mapy easy :lol:

[ Dodano: 2008-11-05, 23:39 ]
:cry: :oops: Niestety aktywna jest tylko stara Easy :cry: :oops:
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-11-06, 00:19   

Fanasi, wpisuj ID nie w nawiasie. Nie zapomniałeś o product.def aby był tam gdzie jest keygen, w tym samym katalogu?

Pozdrawiam,
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
Fanasi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-11-06, 21:05   

Dzięki bardzo za podpowiedź kody generuje lecz niestety nie przyjmuje ich MapaMap.
Wygenerował mi takie same jak wyżej u pana ,,Gruby17"
:cry: :cry: :cry:
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-11-06, 21:10   

A odpalasz .exe dla Lark ?
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
Fanasi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-11-06, 22:02   

mam keygena i product.def w c:\temp

zrobiłem podmiankę z poprzedniego postu :

Poprostu podmień w 'dużej' paczce z pierwszego posta sam plik MapaMap5.exe z załącznika. Reszta pozostaje bez zmian wg opisu.

MapaMap5.2.58.0_Lark35.0

:-?

[ Dodano: 2008-11-06, 23:07 ]
Szło jak po grudzie ale wreszcie doszedłem.
Scieżki do pliku powinny być takie jak w pierwszym poście :
\Storage Card\MapaMap\mapaMap50\MapaMap5PPC.exe
Zaś na mojej karcie było tak
\StorageCard\MapaMap\MMTopMioMoov200_360_52580_1947\mapaMap50\MapaMap5PPC.exe

Poprostu myślałem że mapę mogę sobie wsadzić gdzie zechcę :mrgreen:
moja wina moja wina.... :oops:
Dzięki wszystkim za podpowiedzi
 
 
mistrzswiata 
azymut


Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-11-11, 14:17   

witam, czy aplikacja poleci na SMARTGPS SG310?

pozdrawiam
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-11-11, 20:11   

mistrzuswiata, no musisz sprawdzić ...
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
zaba.27 
Waypoint


Dołączyła: 23 Lis 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-11-25, 21:54   Czy MM bedzie dzialac na Mio 200?

Witam mam pytanie czy MM bedzie dzialac na mio 200 , jesli tak to prosze o porade jak zinstalowac ??
Ostatnio zmieniony przez harry 2008-11-26, 15:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2008-11-25, 22:49   

Sprawdź na stronie producenta softu: http://www.mapamap.pl/pl/produkty lub innych forach: http://forum.gps24.pl/vie...9e53b7c5a38fe8b

Google nie boli. http://www.google.pl/sear...lient=firefox-a
_________________

 
 
zaba.27 
Waypoint


Dołączyła: 23 Lis 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-11-26, 07:56   

jacekp1313 napisał/a:
Sprawdź na stronie producenta softu: http://www.mapamap.pl/pl/produkty lub innych forach: http://forum.gps24.pl/vie...9e53b7c5a38fe8b

Google nie boli. http://www.google.pl/sear...lient=firefox-a

tez mi pomoc ;-) ja sie pytam ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia i wiedza co i jak .
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-11-26, 09:32   

zaba.27 napisał/a:
czy MM bedzie dzialac na mio 200


bedzie działac wgraj wersje http://www.mapamap.pl/files/MMPPC52360_1947.exe

i wygeneruj kod http://www.my-navia.pl/vi...?t=4863&start=0

Powodzenia.
_________________

 
 
Ksyrax 
azymut


Dołączył: 16 Lis 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-11-28, 19:11   

Coś musiałem pokręcić. Pomimo że uruchomiłem. Nie mam w ustawieniach GPS możliwości żadnego wyboru żeby ustawić com2 i prędkości 57600. Pewnie muszę zacząć od początku. :roll:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 14