Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-01, 09:39
MapaMap TOP MIO MOOV 200/360
Autor Wiadomość
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-11-28, 19:26   

Popatrz dokładnie na punkt 4 i 5 ...

Pozdrawiam,
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
edyp466 
Waypoint


Wiek: 49
Dołączył: 12 Wrz 2008
Posty: 76
Skąd: POLUDNIE
Wysłany: 2008-12-05, 16:07   MM6 na Mio200? Czy ruszy?

Witam mam pytanie czy udalo sie komus uruchomic MM 6 na mio 200 ??jesli tak to prosze niech sie podzieli informacjami :)

[ Komentarz dodany przez: Wedrowca: 2008-12-05, 19:12 ]
-=====================================-
@WĘDROWCA
Piszemy nowe tematy z problemem a nie doklejamy sie do ogółu. Przeniosłem.
-=====================================-
_________________
mio moov 360
http://www.tarnowiak.pl/
Ostatnio zmieniony przez Wedrowca 2008-12-05, 19:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
kropka 
Waypoint
kropka


Wiek: 46
Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 112
Skąd: bratyslawa
Wysłany: 2008-12-06, 19:12   MapaMap na mio

Witam czy jest mozliwosc zinstalowania MM na mio 200 ?? prosze o porady :roll:
_________________
MIO SPIRIT 487 PL TMC
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-12-06, 20:34   

Jest

-> http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5412

Pozdr,
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
kropka 
Waypoint
kropka


Wiek: 46
Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 112
Skąd: bratyslawa
Wysłany: 2008-12-06, 22:52   

Payti napisał/a:
Jest

-> http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5412

Pozdr,


dzieki za odpowiedz ale ja pytalam o MapeMap :)
_________________
MIO SPIRIT 487 PL TMC
 
 
jatza
azymut


Dołączył: 17 Mar 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-12-07, 10:48   Re: MapaMap na mio

to może TU! :-P
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-12-07, 12:28   

Uppsss pomyłka linków ;)
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
gregruda 
Waypoint


Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-12-30, 11:09   mio mov 360 a mapamap

Dlaczego za każdym ponownym włączeniem mapy myszę wpisywać numer id
 
 
debe 
Waypoint
Mio Moov 360


Dołączył: 05 Sie 2008
Posty: 43
Wysłany: 2009-01-04, 11:30   

U mnie na Mio Moov 360 po wykonaniu pkt.3 wygląda to tak.
Skąd więc mam wziąć device ID?

mapamap.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 62,48 KB

 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2009-01-04, 20:03   

debe, sprawdź czy w katalogu MapaMap masz katalog z mapą PL_1947-200803

gregruda, sprawdź czy w katalogu \MapaMap\MapaMap50\ masz plik mapamap3.lic i czy startujesz program z MapaMap5.exe a nie z MapaMap5PPC.exe

W dziale o MapaMap jest także możliwość zgłoszenia się do testów z MapaMap 6.0.4 dla Mio Moov 200 i 360 ;-)

Pozdr,
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
debe 
Waypoint
Mio Moov 360


Dołączył: 05 Sie 2008
Posty: 43
Wysłany: 2009-01-04, 20:22   

Payti, mam tak:

Tzn. Storage Card\MapaMap\MapaMap50\MapaMap5.exe wraz z MapaMap5PPC.exe

display_2.jpg
Plik ściągnięto 19 raz(y) 124,94 KB

Ostatnio zmieniony przez debe 2009-01-04, 20:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2009-01-04, 20:30   

debe, przenieś katalogi POI, Komunikaty i PL_1947-200803 'piętro' wyżej ...
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
debe 
Waypoint
Mio Moov 360


Dołączył: 05 Sie 2008
Posty: 43
Wysłany: 2009-01-04, 20:32   

Już, zaraz spróbuję

[ Dodano: 2009-01-04, 20:39 ]
Payti, dziękuję, mam już numer urządzenia, zaraz wygeneruję klucz i zobaczę czy zadziała.
Pozdrawiam

[ Dodano: 2009-01-04, 22:19 ]
Payti jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI. Wszystko "śmiga" :mrgreen:

[ Dodano: 2009-01-05, 19:06 ]
gregruda napisał/a:
Dlaczego za każdym ponownym włączeniem mapy myszę wpisywać numer id

U mnie (Mio Moov 360) jest tak samo.
Pomimo podmiany pliku MapaMap5.exe w dużej paczce zawsze chce numery i wygląda to tak, że kiedy uruchomię poprzez MapaMap5.exe to nie przyjmuje i mówi, że numery są nie prawidłowe, natomiast kiedy uruchamiam przez MapaMap5PPC.exe to pójdzie.
Jest jakieś rozwiązanie czy też ja coś źle robię?
 
 
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2009-01-06, 19:16   

debe, skasuj mamamap3.lic i uruchom MapaMap5.exe i od nowa wprowadź poprawne dane ...

pozdrawiam,
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
dziekan_tek 
Waypoint



Wiek: 35
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 42
Wysłany: 2009-01-28, 20:55   

Payti napisał/a:
debe, przenieś katalogi POI, Komunikaty i PL_1947-200803 'piętro' wyżej ...


Ja również dziękuję Payti - też miałem problem jak debe. Po prostu wszystko musi być umieszczone w takich ścieżkach jak w instrukcji, bo inaczej nie widzi map. O dziwo na MapaMap widać gruntową drogę obok sąsiadki, której nie ma na AM, MioMap, IGO, TomTom, ani żadnej innej którą testowałem ;-)
Duży plus za pokrycie. Za dokładniejsze testy zabiorę się niebawem, więc powiem co i jak. Ale już na wstępie zrobiła na mnie pozytywne wrażenie - lepsze niż z AM. Fajny bajer jest w zakładce Menu Główne ---> GPS ;-)

Pozdrawiam
_________________
GoClever 5070 PL
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 14