Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-01, 09:39
MapaMap TOP MIO MOOV 200/360
Autor Wiadomość
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2009-01-06, 19:16   

debe, skasuj mamamap3.lic i uruchom MapaMap5.exe i od nowa wprowadź poprawne dane ...

pozdrawiam,
_________________
Nie prowadzę HelpDesku dotyczącego navii na PW. Od tego jest forum.
 
 
manix 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 72
Wysłany: 2009-01-07, 13:31   MapaMap 6 jak to zrobic

Witam chcialbym odpalac MM 6 z pulpitu i tu jest problem potrzebna mi jest ikona MM oraz nie wiem jak zapisac w tych ustawieniach zeby odpalala sie z pulpitu

mam mio 200 , dolaczam plik z ustawieniami moze ktos zmodyfikuje i dopisze jeszcze MM

MAIN.rar
Pobierz Plik ściągnięto 89 raz(y) 817 Bajtów

 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-07, 13:52   

W pliku Main.txt wpisujesz to np pod automapą

Zmień także współrzędne x i y by nie pokrywało się z AM

ICONXPBUTTON
x = 20
y = 35
Command = ścieżka do programu mapamap3.exe
SizeNormal = 72
SizePushed = 96
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\imagis.ico
ScaleAlpha = 25
IconPushed = ..\Icons\imagis.ico
 
 
manix 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 72
Wysłany: 2009-01-07, 14:44   

krisp napisał/a:
W pliku Main.txt wpisujesz to np pod automapą

Zmień także współrzędne x i y by nie pokrywało się z AM

ICONXPBUTTON
x = 20
y = 35
Command = ścieżka do programu mapamap3.exe
SizeNormal = 72
SizePushed = 96
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\imagis.ico
ScaleAlpha = 25
IconPushed = ..\Icons\imagis.ico


dzieki ale mam jeszcze jeden problem skad pobrac ikonke MM ??

acha juz mam nie bylem zalgowany sory mozna zamknac temat
 
 
kropka 
Waypoint
kropka


Wiek: 47
Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 112
Skąd: bratyslawa
Wysłany: 2009-01-07, 16:05   Re: MapaMap 6 jak to zrobic

manix napisał/a:
Witam chcialbym odpalac MM 6 z pulpitu i tu jest problem potrzebna mi jest ikona MM oraz nie wiem jak zapisac w tych ustawieniach zeby odpalala sie z pulpitu

mam mio 200 , dolaczam plik z ustawieniami moze ktos zmodyfikuje i dopisze jeszcze MM


witam ja mam prosbe zeby ktos mily do tego pliczku ktory podal manix ktos zamiast NAVIGONA wstawil ustawienia do MapyMAP 6 tak zeby byla widoczna ikona na pulpicie i mozna uruchamiac MM z pulpitu , mam ikone MM , moja navi to mio 200

bardzo prosze o pomoc :-)
_________________
MIO SPIRIT 487 PL TMC
 
 
dziekan_tek 
Waypoint



Wiek: 36
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 42
Wysłany: 2009-01-28, 20:55   

Payti napisał/a:
debe, przenieś katalogi POI, Komunikaty i PL_1947-200803 'piętro' wyżej ...


Ja również dziękuję Payti - też miałem problem jak debe. Po prostu wszystko musi być umieszczone w takich ścieżkach jak w instrukcji, bo inaczej nie widzi map. O dziwo na MapaMap widać gruntową drogę obok sąsiadki, której nie ma na AM, MioMap, IGO, TomTom, ani żadnej innej którą testowałem ;-)
Duży plus za pokrycie. Za dokładniejsze testy zabiorę się niebawem, więc powiem co i jak. Ale już na wstępie zrobiła na mnie pozytywne wrażenie - lepsze niż z AM. Fajny bajer jest w zakładce Menu Główne ---> GPS ;-)

Pozdrawiam
_________________
GoClever 5070 PL
 
 
 
fikki 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-02-10, 12:14   

Witam
Temat rzeka może ktoś jeszcze go podejmie.Zjadłem "babci"zęby ale nie zapamiętuje nr-u i kodu w moim Larku 35.0. Wszystko wygląda jak trzeba - forum przesledziłem kilkakrotnie i niestety muszę udać się do światłych ;-) (plik do larka podmieniony) mapka śmiga na MapaMap5PPC.exe niestety po wyłączeniu urządzenia nie pamięta nr-u a na podmienionym MapaMap5.exe -komunikat nieprawidłowe dane. Może ktoś.....
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-11, 13:38   

Ja odpaliłem to na mio c250 i jak chcę odpalić z mapamap5.exe to karze mi od nowa wpisywać serial i klucz. Ale jak zauważyłem to przy mapamap5ppc mam inny numer device id a przy mapamap5 inny
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
fikki 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-02-12, 11:23   

Inny nr. to normalne u mnie na mapamap5.exe całkowicie podaje komunikat o błędnych danych, natomiast na 5ppc.exe normalnie działa tylko nie zapamiętuje numeru i za każdym razem muszę go podawać od nowa.
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-12, 11:53   

Ja właśnie zainstalowałem MMSDTop6010_2520 i nie ma problemów
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
fikki 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-02-12, 13:41   

instalka czy auto na karcie? daj namiar na źródło - coś bliżej o samej instalce
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-12, 13:57   

fikki napisał/a:
instalka czy auto na karcie? daj namiar na źródło - coś bliżej o samej instalce


http://www.mapamap.pl/files/MMSDTop6010_2520.exe póżniej generator i nie ma problemów. Ja sobie wybrałem instalację na kartę, także nie trzeba podpinać urządzenia
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
fikki 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-02-20, 20:03   

niestety albo mam zły generatorek i nie do tej wersji albo.............
 
 
Orionator
Waypoint


Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-03-01, 00:21   

Witam

A czy ta 6 (MMSDTop6010_2520) wersja da się odpalić na Mio moov 200 PL, komuś się to udalo ?

Proszę o info

Pozdro
 
 
dziekan_tek 
Waypoint



Wiek: 36
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 42
Wysłany: 2009-03-01, 00:59   

Generator z v.5 pasuje do v.6. Ja odpaliłem zarówno 5-kę jak i 6-kę bez większych perturbacji :-P
_________________
GoClever 5070 PL
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12