Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-01, 09:39
MapaMap TOP MIO MOOV 200/360
Autor Wiadomość
fikki 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 29
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-02-10, 12:14   

Witam
Temat rzeka może ktoś jeszcze go podejmie.Zjadłem "babci"zęby ale nie zapamiętuje nr-u i kodu w moim Larku 35.0. Wszystko wygląda jak trzeba - forum przesledziłem kilkakrotnie i niestety muszę udać się do światłych ;-) (plik do larka podmieniony) mapka śmiga na MapaMap5PPC.exe niestety po wyłączeniu urządzenia nie pamięta nr-u a na podmienionym MapaMap5.exe -komunikat nieprawidłowe dane. Może ktoś.....
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-11, 13:38   

Ja odpaliłem to na mio c250 i jak chcę odpalić z mapamap5.exe to karze mi od nowa wpisywać serial i klucz. Ale jak zauważyłem to przy mapamap5ppc mam inny numer device id a przy mapamap5 inny
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
fikki 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 29
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-02-12, 11:23   

Inny nr. to normalne u mnie na mapamap5.exe całkowicie podaje komunikat o błędnych danych, natomiast na 5ppc.exe normalnie działa tylko nie zapamiętuje numeru i za każdym razem muszę go podawać od nowa.
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-12, 11:53   

Ja właśnie zainstalowałem MMSDTop6010_2520 i nie ma problemów
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
fikki 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 29
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-02-12, 13:41   

instalka czy auto na karcie? daj namiar na źródło - coś bliżej o samej instalce
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-02-12, 13:57   

fikki napisał/a:
instalka czy auto na karcie? daj namiar na źródło - coś bliżej o samej instalce


http://www.mapamap.pl/files/MMSDTop6010_2520.exe póżniej generator i nie ma problemów. Ja sobie wybrałem instalację na kartę, także nie trzeba podpinać urządzenia
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
fikki 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 29
Dołączył: 10 Sty 2009
Posty: 11
Wysłany: 2009-02-20, 20:03   

niestety albo mam zły generatorek i nie do tej wersji albo.............
 
 
Orionator
Waypoint


Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-03-01, 00:21   

Witam

A czy ta 6 (MMSDTop6010_2520) wersja da się odpalić na Mio moov 200 PL, komuś się to udalo ?

Proszę o info

Pozdro
 
 
dziekan_tek 
Waypoint



Wiek: 35
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 42
Wysłany: 2009-03-01, 00:59   

Generator z v.5 pasuje do v.6. Ja odpaliłem zarówno 5-kę jak i 6-kę bez większych perturbacji :-P
_________________
GoClever 5070 PL
 
 
 
buster93
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-03-22, 11:10   Mapamap 6 i mio moov 200

Witam ściągnąłem paczkę z mapamap MMSDTop6010_2520.exe. Zainstalowałem na karcie pamięci. po uruchomieniu pliku mobilenavigator.exe pojawia mi się okno z wyborem map, lecz nie ma tam żadnej mapy.Na karcie utworzyły się 2 foldery MapaMap i MobileNavigator. Proszę podpowiedzcie mi co mam teraz zrobić, czytałem ale nic podobnego nie znalazłem.
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-22, 11:17   

buster93 napisał/a:
Proszę podpowiedzcie mi co mam teraz zrobić,

Zobacz czy masz taki układ katalogów :

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=50342#50342
_________________

 
 
jakris250
[Usunięty]

Wysłany: 2009-03-22, 11:24   

...
Ostatnio zmieniony przez jakris250 2009-04-10, 18:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
buster93
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-03-22, 12:59   

od razu mam okienko bez możliwosci wpisania kodów, a co do ukladu katalogów to wogole nie mam takich( maj inne nazwy ale w sumie jest to samo)
 
 
jakris250
[Usunięty]

Wysłany: 2009-03-22, 13:02   

...
Ostatnio zmieniony przez jakris250 2009-04-10, 18:14, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
buster93
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-03-22, 13:14   

oto screen z dwóch katalogów(w folderze mapamap jest tylko folder mapy więc go pokazałem)

PULPIT02.jpg
Plik ściągnięto 22 raz(y) 66,54 KB

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12