Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-01, 09:39
MapaMap TOP MIO MOOV 200/360
Autor Wiadomość
buster93
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-03-22, 14:15   

Aha Dzięki
 
 
masonstorm
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 54
Wysłany: 2009-03-26, 21:38   

Zeby nie zakladac nowego tematu mam pytanie Jelsi mapamap chodzi na mio 200 i to powinna pojsc na mio 500PL?Dobrze mysle próbował ktos juz taka kombinacje?
 
 
mazol 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Gru 2008
Posty: 14
Skąd: Krk
Wysłany: 2010-02-25, 11:49   mapamap 6xx na mio200?

witam

czy najnowsza mapamap 6x da sie uruchomic na mio moove 200PL odblokowanym poprzez panel??

Jesli tak to prosilbym o link do takowej paczki na mio200

Pozdrawiam
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9633
Wysłany: 2010-02-25, 11:58   

MMSDTop z wątku http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=4473

Instalacja na kartę SD przez czytnik USB
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mazol 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Gru 2008
Posty: 14
Skąd: Krk
Wysłany: 2010-02-25, 15:05   

Nie widze tam nic o MIO 200 a tym bardziej o mapie na odblokowana navi bez licencji :)
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9633
Wysłany: 2010-02-25, 15:12   

Nie istnieje MM na Mio - jest uniwersalna MMSDTop, która instaluje sie na kartę SD i działa na każdej nawigacji.

Odblokowanie: w tym dziale jest watek o keygenie. Czytaj tez http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15146
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mazol 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Gru 2008
Posty: 14
Skąd: Krk
Wysłany: 2010-02-26, 00:13   

no ale ktora z tego linku mam wziasc :)
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-02-26, 00:27   

www.mapamap.pl/files/MMSDEasy632_1260.exe [thx Dzakus]
Najnowszy program. Mapa tylko 1260 miast.
www.mapamap.pl/files/MMSDTop632.exe
Najnowszy program. Bez map
www.mapamap.pl/files/MMSDTop632_3034.exe [thx elektro69]
Najnowszy program. Najnowsza mapa PL
www.mapamap.pl/files/MMSDTop632_3034iGDE.exe
Najnowszy program. Najnowsza mapa PL + GDE (Główne drogi Europy, dane z 2007)
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
barto28
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-12-24, 13:12   

elektro69 napisał/a:
buster93 napisał/a:
masz może link do kompletnej wersji??


http://www.mapamap.pl/files/MMSDTop6010_2520.exe

Proszę.


elektro69
Witam
Sciagnalem ta mape zainstalowalem na karcie ale nie moge jej odpalic na MIO 500 , co jeszcze musze zrobic?
 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 66
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1547
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2010-12-24, 13:21   

Ściągnięcie i instalacja to nie wszystko. Trzeba ją jeszcze "posłodzić". O tym na forum jest odpowiedni temat. :-)

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-12-24, 20:57 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Z maniackim uporem proszę o nie przytaczanie całej wypowiedzi bezpośredniego poprzednika
_________________
WayteQ X960, HUAWEI P10, Lenovo Yoga 2 1050L.
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 9
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-12-24, 20:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
barto28
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-12-24, 13:27   

Kolego a mozesz mi jakos w tym pomoc?
Jestem w tym zielony a chcialbym mapke odpalic

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-12-24, 20:57 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Z maniackim uporem proszę o nie przytaczanie całej wypowiedzi bezpośredniego poprzednika
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-12-24, 20:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 66
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1547
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2010-12-24, 13:32   

barto28 napisał/a:

Kolego a mozesz mi jakos w tym pomoc?
Jestem w tym zielony a chcialbym mapke odpalic


Pewnie i tak, gdyby nie to, że już jestem spóźniony z wyjazdem do dzieci na wigilię i żona mnie popędza.
W podpisie Pawel_1980 jest patcher do Mampy Map. Jest też jeszcze jakiś keygen. W skrócie powiem, że chodzi tam głównie o "uzdrowienie" pliku product.def znajdującego się w katalogu mapy. Ale może ktoś będzie miał jeszcze czas.
Ja już niestety spadam bo droga przede mną śliska i daleka. Wesołych Świąt życzę i cierpliwości w szperaniu na forum.
_________________
WayteQ X960, HUAWEI P10, Lenovo Yoga 2 1050L.
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 9
 
 
barto28
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-12-24, 13:37   

Bardzo Ci dziekuje kolego :)
Zdrowych i wesolych dla Ciebie :)

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-12-24, 20:58 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Z maniackim uporem proszę o nie przytaczanie całej wypowiedzi bezpośredniego poprzednika
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-12-24, 20:58, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
TheCrimsonKing 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Gru 2010
Posty: 23
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-01-09, 19:20   

Witam Panowie!

Dolacze sie do tamatu, mam Mio Moov 500. Sciagnalem i zainstalowalem ten plik na karcie pamieci: http://www.mapamap.pl/files/MMSDTop6010_2520.exe i jak uzywam patchera po instalacji na karcie pamieci: Patcher_do_MapyMap_2.1.0.0.exe wywala mi komunikat:

Kod:
Otwieram plik        : mobilenavigator.exe    OK
Wersja Programu        : 6.0.10.2037
 * Patch Address        : 0x0019DCF8
Nie znalazłem danych do zmiany w pliku : mobilenavigator.exe
Error !!!


Moze cos robie w zlej kolejnosci? W tym Patcherze jest tez opcja "rozpakuj". Prosze o pomoc w tej sprawie.

Pozdrawiam.
 
 
CR7
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-09, 19:39   

Odznacz usun limit poi i dzwiekow i pojdzie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13