Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hukkle
2011-03-06, 08:27
OziExplorer
Autor Wiadomość
damnie88 
guru



Pomógł: 33 razy
Wiek: 31
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 1093
Skąd: wziął się świat ?
Wysłany: 2010-08-18, 20:51   

Czy ktoś odpalił Oziego na HTC HD2 ? Przymierzam się do kupna tego telefonu, a zależy mi na Ozim. Niby ma działać na WinMobile 6.5 Prof .. a jak jest w praktyce ?
_________________
Jeśli Ci pomogłem to Ty pomóż innej osobie.
 
 
 
Mirkok 
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Wiek: 53
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 208
Skąd: Kłodzko
Wysłany: 2010-08-30, 13:27   

damnie88 napisał/a:
Czy ktoś odpalił Oziego na HTC HD2 ? Przymierzam się do kupna tego telefonu, a zależy mi na Ozim. Niby ma działać na WinMobile 6.5 Prof .. a jak jest w praktyce ?

Hi,
Właśnie kolega kupił taki aparacik.
Więc sprawdzaliśmy uruchomienie ---> i Ozi w wer. Ozi_v2.32 działa !
:-)
Ponieważ to nie mój telefon, więc nie był aktywowany numerem seryjnym, było samo DEMO.
_________________
Pozdr.
Mirkok
 
 
 
edward1941 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 14
Wysłany: 2010-08-30, 15:14   

Witam!!
Działa na OmniII z WM z win 6.5 Ozi 2.32 działa prawidłowo
 
 
raf100 
azymut


Dołączył: 04 Wrz 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-09-04, 18:24   

Witam
Może ktoś mi pomoże

Mam Mio 701, a w nim Ozi 2.33a

Wszystko cacy, mapa wgrana ( sztabowe topograficzne )
Urządzenie widzi mapę ale gdy odpalam GPS i ikonkę "Śledzenie GPS"
automatycznie wywala z ekranu moją mapę, przechodzi do mapy WORLD
pokazuje przez chwilę jakiś punkt w Australii po czym punkt GPS znika i środkiem ekranu
jest lewy górny róg mapy WORLD i nie da się jej przesunąć ( tak by zobaczyć choć gdzie jest punkt nawigacji )
Mojej mapy wgrać nie mogę do czasu aż wstrzymam śledzenie GPS
Po wgraniu mapy od nowa i uruchomieniu śledzenia GPS wszystko się powtarza

EDIT:

Już doszedłem do tego że ślad GPS nie znika i mapa WORLD nie blokuje się w lewym górnym rogu

Problem jest taki że pokazuje mi slad GPS gdzieś na oceanie pomiędzy Indonezją a Australią
z takimi współrzędnymi:

011 24' 45,7 S
121 43' 51,6 E


dodam że jestem w Polsce i to urządzenie dziala Ok, np Automapa działa prawidłowo
 
 
cheniek
azymut


Dołączył: 08 Wrz 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-09-08, 14:07   

Witam

Ja walczę z odblokowaniem na MIO moov 200.
żaden z podanych /sn nie chce działać.
Jak dokładnie odblokowaliście wasze instalki ?
 
 
new24 
Navi Expert



Pomógł: 8 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Mar 2009
Posty: 403
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-09-08, 14:29   

cheniek napisał/a:
żaden z podanych /sn nie chce działać.

Przynajmniej jeden z tych co nie chciało Ci się szukać działa. Może jednak warto samemu poszukać?!
_________________
Nawigacja: Blow GPS43YBT + MapaMap | AutoMapa | Navigo | OziExplorer
Automapa: sumy kontrolne SHA1 i MD5
 
 
cheniek
azymut


Dołączył: 08 Wrz 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-09-08, 14:42   

Przeczytałem te 33 strony tego tematu :mrgreen: ... szukałem .... i wielokrotnie wymieniany
Kod:
aaaa-aaaa-aaaa i serial: $25EE647B
nie wskakuje ....
Z kolei kod wygenerowany keygenem OziExplorerCE v1.11.4b po podaniu device ID jest przyjmowany ale:
1. Nadal napis DEMO na mapie
2. po resecie urządzenia znowu woła o rejestrację.


edit .....

Problem rozwiązany - przy wpisywaniu s/n $25EE647B nie należy używać SHIFT :shock:
 
 
szperacz 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Paź 2010
Posty: 13
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-10-17, 07:52   

Witam.

Jako że jestem nowy to chciałem się przywitać.

Drugą sprawą jest to iż nie mogę znaleźć programu OziExplorer by zainstalować go na komputerze. O ile program jest do ściągnięcia to o tyle i tak nic z nim nie zrobię bo nie mam do tego potrzebnych dodatków :P. Czy ktoś może mi wskazać miejsce gdzie będzie opis jak zainstalować oprogramowanie i linki do programu OziExplorer bym mógł uruchomić program na kompie?
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2010-10-17, 08:23   

Nie ma dodatków do Ozi na PC. Jest wersja OZi na PC
Szukaj wątku " Witamina do - OZI OziExplorer PC"
_________________

 
 
bpjl
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 172
Wysłany: 2010-10-17, 08:26   

http://www.my-navia.pl/vi...p=220814#220814
_________________
http://taczkarunners.pl - http://bpjl.digart.pl
 
 
szperacz 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Paź 2010
Posty: 13
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-10-17, 09:15   

Ok Panowie ściągnąłem plik i przy otwieraniu prosi o jakieś hasło. Postępowałem zgodnie z instrukcją wygenerowania go ale dalej lipa. Czy ktoś może temat odświeżyć i napisać instrukcje w jednym wątku dokładną co i jak. W tym gąszczu informacji ciężko coś znaleźć tym bardziej że mamy taki rozstrzał w czasie i część linków nie działa.
Z góry dziękuje za dokładne info.
 
 
 
bpjl
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 172
Wysłany: 2010-10-17, 09:27   

ściagnij z mojego "sendspejsa" - http://www.sendspace.com/file/wjhcmc plik jest bez hasła

rozpakuj, zainstaluj i po uruchomieniu zarejestruj używając danych:
Kod:
Árbol Técnicos
$37A162D4


i po kłopocie
_________________
http://taczkarunners.pl - http://bpjl.digart.pl
 
 
szperacz 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Paź 2010
Posty: 13
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-10-17, 09:34   

Kolego jeśli możesz prześlij mi ten plik na szperacz.w.ziemi@wp.pl.
Z tej strony też jakoś nie mogę ściągnąć bo domaga się kasy lub rejestracji.
Za plik oczywiście w odpowiedni sposób podziękuje.

Pozdrawiam
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-10-17, 09:51   

Reupload: http://hotfile.com/dl/765...7/OEPC.rar.html
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
bpjl
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 172
Wysłany: 2010-10-17, 10:44   

szperacz napisał/a:
Z tej strony też jakoś nie mogę ściągnąć bo domaga się kasy lub rejestracji.
:roll: A wystaczyło po wejściu na http://www.sendspace.com/file/wjhcmc kliknąć w "REGULAR DOWNLOAD" i wszystko byłoby w porządku

mail się wysyła więc kontroluj tam listonosza albo skorzystaj reupa Dzakusa
_________________
http://taczkarunners.pl - http://bpjl.digart.pl
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 11