Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-01-27, 11:36
Navigon 8110 - Odblokowanie i programy
Autor Wiadomość
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-13, 22:22   

zyga1966 napisał/a:
a tu


a co tu jest?
_________________

 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-14, 14:09   

Nie wiem co to jest, ale dam kopie http://paa.pl/odblokowany...-419379303.html
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
rybka.w 
azymut


Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-15, 20:03   Re: Navigon 8110 - Odblokowanie i programy

Ripper007 napisał/a:
W związku z dość dużą liczbą PW postanowiłem przygotować programy do Navigona 8110 wraz z menu.

http://rapidshare.com/fil...110SD.part1.rar
http://rapidshare.com/fil...110SD.part2.rar

Wystarczy przegrać zawartość katalogu na karte SD, dograc mapy i ruszać w drogę.

Gdyby były jakieś pytania służę pomocą - tylko cierpliwości bo nie korzystam z netu bez przerwy.


Witam. Może mi kolega podpowiedzieć dlaczego nie chcą się otwierać te 2 linki ?
Pozdrawiam :-)
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-15, 20:42   

Poczekaj do jutra. Serwery rapidshare wysiadają.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
rybka.w 
azymut


Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-17, 01:15   

Oj nieładnie, nie przywitałem się wczoraj :oops:
Pozdrwowienia dla forumowiczów i społeczności Navi ;-)

Ok. Serwery ruszyły :-) ale pomimo instrukcji mam te same problemy co koledzy. Mam navigona 8110. Albo nie widzi mapy albo karty SDHC. Próbowałem na 2 Gb oryginalnej z navigona i 8 Gb SDHC.
Nie wiem co robię nie tak. Auto mapa nie jest widoczna ani jako jedyna na karcie ani z mapą z Navigona. Próbowałem pobawić się z wgraniem tych które wchodzą zarówno z w procesie instalacji jak i bez instalacji.
Opis na forum jest w sumie łopatologiczny i nie trudny do zrozumienia.
To gdzie tkwi mmój problem ?

Pozdrawiam.
 
 
Ripper007 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 21
Wysłany: 2009-04-08, 11:51   Nowa wersjamenu

Witam, umieszczam nowe dopracowane już menu do Navigona 8110.

Dzięki koledze z forum "dobreloty" udało mi się dołożyć także Garmina.

W sumie to mamy już komplet navigacji dostępnych na rynku.

Linki bez hasła:
http://rapidshare.com/files/215822479/SD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/215833221/SD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/215838080/SD.part3.rar
 
 
 
73ja
azymut


Dołączył: 03 Cze 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-06-03, 11:04   

najlepszyhenry napisał/a:
Ripper007 napisał/a:
W sumie to mamy już komplet navigacji dostępnych na rynku.

Linki bez hasła:
http://rapidshare.com/files/215822479/SD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/215833221/SD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/215838080/SD.part3.rar


Mógłbyś odświerzyć te Linki ;-)


[ Dodano: 2009-06-03, 12:07 ]
Witam

Witam wszystkich. Zakupiłem navigona 8110 i walcze aby na jednej karcie byly dostepne dwie mapy - navigona i zakupionej legalnie automapy. Moze ktos sciagnal w/w menu stworzone przez ripper007. Prosze o pomoc :-/ Pozdrawiam
 
 
najlepszyhenry
Waypoint
Navigon8310+Q2


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-06-03, 18:32   

Ściągąłem i automapa śmigała aż miło :-) , ale niestety na razie mój 8110 jeszcze w serwisie :evil:
 
 
73ja
azymut


Dołączył: 03 Cze 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-06-03, 21:30   

najlepszyhenry napisał/a:
Ściągąłem i automapa śmigała aż miło :-) , ale niestety na razie mój 8110 jeszcze w serwisie :evil:


Co się stało że taka maszynka trafiła do serwisu? :cry: Czy możesz mi udostępnić te menu?? :-)Pozdrawiam
 
 
najlepszyhenry
Waypoint
Navigon8310+Q2


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-06-04, 05:30   

73ja napisał/a:
Co się stało że taka maszynka trafiła do serwisu? Czy możesz mi udostępnić te menu?? :-)Pozdrawiam


pisałem już o moich problemach w poście http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=9936, co do menu to mam tylko wersję wcześniejszą dwa pliki i też czekam aż RIPPER007 ponownie wrzuci te nowe już 3 pliki na Rapida., ale w między czasie ściągnij sobie mapy bo menu jest bez map.
 
 
najlepszyhenry
Waypoint
Navigon8310+Q2


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-06-14, 08:14   

73ja napisał/a:
Mam nadzieję że serwis Ci pomoże i już wkrótce będziesz miał swoją navi. Automapę już mam LEGALNĄ i jak będziesz mógł to udostępnij te dwa pliki. Pozdrawiam


Sprzęt już Hula :-P

Podaję linki do pierwszej wersji

http://rapidshare.com/fil....part1.rar.html

http://rapidshare.com/fil....part2.rar.html

I cały czas czekam na wersję 3 plikową od Ripper007. Pozdrawiam
 
 
szaq
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Cze 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-06-19, 05:28   

part1
part2
part3
 
 
gadulek1 
azymut


Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-06-28, 13:35   

Witam wszystkich,
Mam navigona 8110 od ponad roku i bardzo jestem z niego zadowolony. Przypadkiem natrafilem na Wasze forum gdzie przeczytalem ze mozna ogladac na nim filmy co w moim przypadku bardzo by sie przydalo. Niestety moj mozg jest otoczony murem berlinskim i to wszystko zbytnio nie trafia do mnie. Zciagnalem: part1, part2, part3 i nie wiem co z tym zrobic. Czy mam jedynie rozpakowac i wrzucic na karte? Mam karte 2GB czy to wystarczy by zobaczyc jak to dziala? Czy gdy podlacze do Navigon fresh bede mogl uaktualniac ciagle mapy? Jeszcze zostalo mi kilka miesiecy.
Byc moze pytania moje sa zbyt banalne i glupie wiec od razu przepraszam i mam nadzieje ze ktos z Was wykaze sie cierpliwoscia i odpowie na mojego posta :-) ;-)
Pozdrawiam,
gadulek1
 
 
najlepszyhenry
Waypoint
Navigon8310+Q2


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 36
Wysłany: 2009-06-28, 21:16   

gadulek1 napisał/a:
Mam karte 2GB czy to wystarczy by zobaczyc jak to dziala?


na początek kup kartę 4 gb ale jak chcesz filmy trzymać na karcie to 8 gb SDHC
 
 
gadulek1 
azymut


Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-06-28, 22:45   

Dziekuje za odpowiedz
jeszcze jedno pytanie. czy mosze wgrac wszystkie 3 pliki? probowalem na karcie 2gb, rozpakowalem na karte tylko pierwszy niestety po uruchomieniu nic sie nie zmienilo (przed uruchomieniem wcisnalem na dole przycisk restart)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11