Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-01-27, 11:36
Navigon 8110 - Odblokowanie i programy
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9616
Wysłany: 2011-03-23, 17:41   

Zmień nazwę folderu na Primo, pliku exe na iGO.exe, wywal zawartość folderu speedcam i usun plik sys.txt
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Kysiu05 
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 20 Sty 2011
Posty: 27
Wysłany: 2011-03-23, 22:21   

Dalej Tak samo :( po wybraniu Języka wyłącza się :(
 
 
 
qqlek 
Waypoint


Dołączył: 05 Cze 2008
Posty: 27
Skąd: Śląsk
  Wysłany: 2011-07-23, 08:44   menu

wielkie dzięki Ripper007
 
 
 
jago7270
Waypoint


Dołączył: 19 Paź 2008
Posty: 23
Wysłany: 2012-04-01, 13:49   

nowe menu pobrane od Ripper007 na navigona 8110/8310 prawie wszystko działa,prawie,bo niestety straciłem działanie TMC(brak ikonki i brak działania w ogóle) ktoś spotkał się z tym problemem?
 
 
maciek_basia 
azymut


Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 3
Wysłany: 2013-03-03, 08:28   Navigon odblokowany 8110 a igo primo

Witam posiadam Navigona 8110 odblokowanego gdzie pracuje AutoMapa wraz z navigonem bez problemu chciałem dograc igo primo i sie cały czas wysypuje tzn ciagły restart czy odpalam z pulpitu czy bezposrednio z programu ,usuwałem juz zawartosc save ,sys.txt oraz folder speedcam i nic nie pomaga pisze aplicacin failed oraz cos o POI,S track i setting i non stop restart moze ktos to przerabiał
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18783
Wysłany: 2013-03-03, 08:45   

Wywal wszystko poza absolutnym minimum - wszystko opisał janusz_40 w poradniku w dziale o iGO
No i zacznij od ściągnięcia sprawdzonej wersji z linków na forum
_________________

 
 
SleschGSM
azymut


Dołączył: 31 Sie 2009
Posty: 2
Wysłany: 2014-09-13, 22:43   Navigon 8110 i automapa 6.16 1408

Witam, potrzebuję pomocy w instalacji Automapy 6.16 mapa 1408 na NAVIGON-ie 8110.
Czy jest to w ogóle możliwe? Jeśli tak proszę o pomoc i ewentualnie namiar na prosty panel z ikoną AM.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9616
Wysłany: 2014-09-14, 11:26   

Przeczytaj poradnik instalacji AM oraz wątek "Navigon 8110 - Odblokowanie i programy"
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
SleschGSM
azymut


Dołączył: 31 Sie 2009
Posty: 2
Wysłany: 2014-09-14, 13:07   

Nie instaluję automapy na podobnych urządzeniach pierwszy raz. Na tym nie mogę. Albo błąd rozdzielczości albo wogóle nie startuje program.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10