Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-01-27, 11:36
Navigon 8110 - Odblokowanie i programy
Autor Wiadomość
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-24, 08:33   

http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=45
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
apocominick 
azymut
dobrysamarytanin


Wiek: 60
Dołączył: 24 Kwi 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-04-24, 09:23   

gustawox1 napisał/a:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7235&postdays=0&postorder=asc&start=45



Ślicznie dziękuję za odpowiedź te linki nie działają najpierw sobie poczytałem to i inne forum poświęcone temu tematowi
 
 
 
laik 1232
Waypoint


Dołączył: 02 Gru 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-12-04, 22:03   

ma ktos moze kopie bezpieczenstwa karty do navigona8110 moze byc bez map ,albo przynajmniej ten plik org "version.xml" ?
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-12-05, 12:12   

laik1232 szukaj TUTAJ lub TU :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
laik 1232
Waypoint


Dołączył: 02 Gru 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-12-05, 19:37   

gustawox1 teraz to juz mysle problem zniknie.
od jutra zaczynam bo juz oczy bola od komputera no ale cos tam zostalo w glowie.
wielkie dzieki.
pozdr
 
 
cis3k
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Gru 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-12-17, 23:17   navigon 8110

Witam
Dostałem nawigację navigon 8110 z pustą kartą SD. Co mam pokoleji robić abym mógł się z niej cieszyć ??
 
 
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 39
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 754
Wysłany: 2010-12-18, 05:54   

Kupić mapy, jeśli jesteś mniej wymagający to możesz się cieszyć oglądając demo.
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
cis3k
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Gru 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-12-18, 08:53   

Mapę również dostanę. Wystarczy że ją wgram i będzie chodziło ?? Bo czytałem trochę forum i przewinęło się że jakieś programy trzeba itp. i się zawinąłem :)
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-12-18, 09:19   

cis3k lub odblokuj sobie za pomocą TEGO pulpitu(menu):
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
cis3k
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Gru 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-12-18, 10:21   

a po co się odblokowuje ?? :)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2010-12-18, 10:29   

Aby mieć możliwość korzystania z nawigacji jako minikomputerka
Zobacz http://www.my-navia.pl/vi...je+odblokowa%F1
_________________

 
 
cis3k
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Gru 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-12-18, 10:38   

Zainstalowałem automapę i teraz mam kolejny problem. Opcja nawigacji jest niedostępna nie moge na nią kliknąć. Działa tylko player mp i coś tam jeszcze. O co kaman ??
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-12-18, 11:22   

cis3k napisał/a:
Zainstalowałem automapę

A może pobrałeś gotowca :?:
cis3k napisał/a:
Opcja nawigacji jest niedostępna nie moge na nią kliknąć

Wyświetla jakiś komunikat :?:
cis3k napisał/a:
a po co się odblokowuje ?? :)

Odblokowałeś za pomocą tego menu które Ci podałem :?:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
cis3k
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Gru 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-12-18, 11:44   

Nie wiem co to za wersja bo dostałem ją ... niby ma być oryginał bo kupowana była w sklepie.

Nie odblokowywałem jeszcze.
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2010-12-18, 21:06   

marek216 napisał/a:
Kupić mapy,

Tak najlepiej, i praktycznie zawsze nowe.
Popieram a szczególnie Navigona, firma OK.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10