Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2019-05-12, 13:47
[akire do komputera pokładowego Audi A3??]Pilne
Autor Wiadomość
pop25
azymut


Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 1
  Wysłany: 2007-10-27, 19:45   [akire do komputera pokładowego Audi A3??]Pilne

Czy można podłączyć w jakiś sposób akire do komputera pokładowego Audi A3??
Prosze o odpowiedz. Jeśli sie da to w jaki sposób?
Ostatnio zmieniony przez navigator 2007-10-27, 22:00, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
maxpl 
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 683
Skąd: Polska
Wysłany: 2007-10-27, 21:44   

Tego nikt (chyba) nigdy nie probował.
Wiadomą sprawą jest, że sprzęt komunikuje sie za pomocą portu USB i do synchronizacji i połączenia potrzebuje programu ActiveSync lub temu podobne, a komputer samochodu (sądzę) że komunikuje się po przez port COM ale mogę się mylić.
Myślę, że nikt tego nie sprawdzał z Akirą może inny sprzęt w pełni funkcjonalny da rade podłączyć ale o takim połączeniu nie słyszałem ani nie czytałem.
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
pmalika
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Sie 2007
Posty: 11
  Wysłany: 2007-11-16, 13:33   

szkoda że nie mozna podpiąc akiry do jakiejś rakiety :mrgreen:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12