Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-06-25, 14:48
odblokowanie MIO MOOV 360
Autor Wiadomość
mgr_leon 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Lis 2008
Posty: 9
Wysłany: 2009-01-29, 21:51   odblokowanie MIO MOOV 360

ODBLOKOWANIE MIO MOOV 360

- PROSTA INSTRUKCJA W ŚRODKU
- ODBLOKOWANIE W 5 MINUT
- W KAŻDEJ CHWILI MOŻESZ PRZYWRÓCIĆ ORYGINALNE USTAWIENIA


DODATKOWO:
video playery:


pakiet programów:



prosty dostęp do ustawień:


gry:


skróty do programów z nawigacją:


ustawienia windows CE:


Kod:
http://rapidshare.com/files/184879950/SystemMoov360.rar


- linki na koncie premium,
- bez hasła
- zawierają dane naprawcze
Ostatnio zmieniony przez mgr_leon 2009-12-12, 23:27, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1275
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-01-31, 13:24   

po panel zapraszam również na chomika

link
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
n505x
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2008
Posty: 7
Wysłany: 2009-02-02, 21:14   

Wypróbowane na MOOV 370 - działa super!
 
 
mgr_leon 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Lis 2008
Posty: 9
Wysłany: 2009-02-03, 20:57   

n505x napisał/a:
Wypróbowane na MOOV 370 - działa super!
musi :) cieszę się, że mogłem pomóc
 
 
kropka 
Waypoint
kropka


Wiek: 47
Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 112
Skąd: bratyslawa
Wysłany: 2009-02-03, 22:17   Re: odblokowanie MIO MOOV 360

mgr_leon napisał/a:
ODBLOKOWANIE MIO MOOV 360

- PROSTA INSTRUKCJA W ŚRODKU
- ODBLOKOWANIE W 5 MINUT
- W KAŻDEJ CHWILI MOŻESZ PRZYWRÓCIĆ ORYGINALNE USTAWIENIA


DODATKOWO:
video playery:
Obrazek

pakiet programów:
Obrazek
Obrazek

prosty dostęp do ustawień:
Obrazek

gry:
Obrazek

skróty do programów z nawigacją:
Obrazek

ustawienia windows CE:
Obrazek

Kod:
http://rapidshare.com/files/184879950/SystemMoov360.rar


- linki na koncie premium,
- bez hasła
- zawierają dane naprawcze


na mio 200 bedzie dzialac ??

[ Komentarz dodany przez: Hukkle: 2009-02-03, 22:27 ]
Zacytowałeś cały kobylasty post by dodać trzy słowa?
_________________
MIO SPIRIT 487 PL TMC
 
 
Adii86
Navi Expert


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 09 Sty 2009
Posty: 405
Skąd: Toruń
Wysłany: 2009-02-03, 22:41   

Nie
tu masz do mio (pulpit do mio 200)
http://chomikuj.pl/verbat...IO+MOOV+200+300

a tu watek o tym
http://www.my-navia.pl/vi...?t=6365&start=0
_________________
Jak pomogłem kliknij "Pomógł"
 
 
gregruda 
Waypoint


Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 20
Wysłany: 2009-02-06, 16:47   

nie moge otworzyć klawiatury oraz przeglądarki pdf
 
 
Ninjasos
azymut


Dołączył: 06 Lut 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-02-12, 20:49   

Wiecie może jak sprowokować Mio 360 do współpracy z Miplo poprzez activesync ?? Mam plan pokopiować conieco z innego panela, ale może nie warto wyważać otwartych drzwi.
 
 
scrols
azymut


Dołączył: 10 Gru 2008
Posty: 1
Wysłany: 2009-02-13, 15:01   

a mi po chwili nawigacja sie wylacza, zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja, wlacza sie ten mod i po chwili sie wylacza wszystko. co z tym?
 
 
Adii86
Navi Expert


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 09 Sty 2009
Posty: 405
Skąd: Toruń
Wysłany: 2009-02-13, 15:40   

Może głupie ale... masz naładowaną baterie?
_________________
Jak pomogłem kliknij "Pomógł"
 
 
lelowaty
azymut


Dołączył: 01 Mar 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-03-01, 21:13   

Na Mio Moov 500 pójdzie ?
 
 
adamo777
Waypoint


Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 19
Wysłany: 2009-03-01, 22:06   

u mnie działa na Moov 500
 
 
czesio33 
azymut


Dołączył: 17 Lut 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-03-01, 22:31   

żeby przjść z mio mapy do panelu muszę resetować idzie jakoś to obejść ? Po odblokowaniu na ekranie mapy w prawym górnym rogu pojawił sie mały krzyżyk a jak na niego nacisne to pojawia się napis au.exe i jakiś komunikat po ang. ?

[ Dodano: 2009-03-01, 22:32 ]
zapomniałem dodać że chodzi o mio 500
 
 
adamo777
Waypoint


Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 19
Wysłany: 2009-03-01, 22:48   

jak zainstalujesz najnowszy program mio to już jest normalne wyjście z nawi

[ Dodano: 2009-03-01, 22:51 ]
MioMap 2008 build 2.3.3304903 ja podmieniłem pliki z orginalnymi i śmiga jak ta lala
 
 
imwa
azymut
imwa


Dołączył: 02 Lut 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-03-02, 10:03   

Witam wszystkich. Chcę odblokować mio moov 330. Czy to co zapodał mgr_leon, można zastosować do mio moov 330 ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi: Ledy
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10