Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Problemy z instalacją innych programów nawigacyjnych
Autor Wiadomość
maxxmisiek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-03-07, 13:53   

No dobra już nie narzekam ale postawcie się w roli kogokolwiek który wejdzie w ten watek i będzie szukał rozwiązania do odblokowania NAVI.

A może ktoś ma ten pliczek ceshell.dll? wszystkie pliki desktop.ini odwołują sie do tego pliku a u mnie go nie ma.

Po drugie ciekawe jak ten plik umieścić w /windows/ by nie ginął po resecie
 
 
D.B. Cooper
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2009
Posty: 44
Wysłany: 2009-03-07, 14:52   

maglisa, dokładnie najlepsze forum na jakim byłem, wspólnymi siłami rozpracowaliśmy navke w 2 dni ;) POZDRO DLA MODÓW i USERÓW !! btw. caps lock ON ! :lol:
 
 
arsil24 
azymut


Dołączył: 27 Gru 2008
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-07, 15:24   

Wgrałem na Navie 45 sciąnietą paczke "by pawco" i wszystko pieknie dziala lecz nie do konca. Problem wystepuje gdy chce cos zamknac czyli klikajac cos po samych rogach np zamkniecie odtwarzacza mp3, nie dziala. Zachowuje sie tak jak by system wykrywal ze jest wiekszy ekran a w rzeczywistosci jest inaczej. Dodam ze nie mam problemu z zamknieciem czy wybraniem czegos co sie znajduje na srodku ekranu.
 
 
 
maglisa 
Waypoint


Dołączyła: 03 Mar 2009
Posty: 63
Wysłany: 2009-03-07, 15:35   

U mnie zamyka wszystko w samiutkim rogu ekranu. Napisz do Pawca, niech poprawi.
A spróbuj jeszce skalibrować ekran.
_________________
Uwielbiam elektroniczne gadżety!
 
 
D.B. Cooper
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2009
Posty: 44
Wysłany: 2009-03-07, 15:45   

[ Dodano: 2009-03-07, 15:46 ]
Cytat:
Problem wystepuje gdy chce cos zamknac czyli klikajac cos po samych rogach np zamkniecie odtwarzacza mp3, nie dziala...Dodam ze nie mam problemu z zamknieciem czy wybraniem czegos co sie znajduje na srodku ekranu.

arsil24a odkleiłeś folie ochraniającą :lol:
 
 
arsil24 
azymut


Dołączył: 27 Gru 2008
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-07, 15:57   

A spróbuj jeszce skalibrować ekran.

a co to znaczy?

[ Dodano: 2009-03-07, 15:59 ]
D.B. Cooper napisał/a:

arsil24a odkleiłeś folie ochraniającą :lol:


odkleilem
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-07, 16:00   

Contol Panel >Stylus > druga zakładka >Calibration
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18889
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-03-07, 17:12   

http://www.my-navia.pl/vi...?p=41094#41094.
Znalazłem ten post po 2 minutach szukania (używaj tego: http://www.my-navia.pl/search.php )
_________________

 
 
suchy145
azymut


Dołączył: 31 Sty 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-07, 18:32   

Witam wszystkich
 
 
Dagi 
Waypoint
Dagi Dagers


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 28 Wrz 2008
Posty: 60
Skąd: Zamosc TL
Wysłany: 2009-03-07, 18:47   

Keygeny do mapy http://odsiebie.com/pokaz/876827---628a.html
Najnowsza mapa Western_ and_ Central_ Europe_ 825_ 2158.rar http://chomikuj.pl/Vibor/GPS/TomTom+7 razem z potrzebnymi plikami do generacji nr.

suchy145 napisał/a:
Witam wszystkich

My też Cię witamy ale to nie jest temat powitalny
_________________
 
 
 
wacekvip
azymut


Dołączył: 07 Mar 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-03-07, 20:06   jak wgrac mape na navia

witam od paru dni posiadam nawigacje navia nv45 jestem na terenie niemiec koniecznie musze wgrac mape niemiec prosze o rade linki do map mile widziane
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3457
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-03-07, 20:21   

wacekvip napisał/a:
prosze o rade linki do map mile widziane
Tajny dział Mapy jest do Twojej dyspozycji... :mrgreen:
_________________

 
 
bjp1010 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 40
Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 10
Wysłany: 2009-03-07, 22:46   

Koledzy nie musicie męczc się z edytorem rejestru zeby miec pulpit jak w Mio 200 .Należy na karcie stworzyc plik ob nazwie exsplorer.exe pusty i po resecie Navi nv45 jest odvblokowana.Potem scągnąc ze strony. http://prmbuilding.co.uk/navi/eslord-panel.rar /panel z Mio 2000 do navi skopiowac na karte dwa pliki o nazwie MioMap i Map do którego kopiójemy Auto Mape iGO TomTom co chcemy .Nastepie otwieramy plik MioMap na karcie i urochomiamy plik o nazwie SYSTEMFRE>EXE czarna ikona z literą I .Dwókrotnie naciskając ikone zamykamy krzyzykiem aplikacje i mamy pulpit z Mio 200 .Otrzywisci kazdą ikone mozna zmienic
 
 
rtv13
azymut


Dołączył: 03 Mar 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-03-07, 23:12   

Witam Szanownych Kolegów.
Proszę o informację czy też pomoc w konfiguracji pulpitu w ten sposób, aby w momencie załączenia pojawiał się oryginalny pulpit (nawigacja; multimedia; Ustawienia) tylko aby po przejściu w multimedia włączył się pulpit z explorerem windowsaCE.
 
 
PuMa
Waypoint


Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 23
Wysłany: 2009-03-08, 09:01   

a jeszcze jedno macie moze te podstawowe mapy z folderu flash bo skasowałem je a nie zapisałem sobie kodu licencyjnego i serialu do ttych map dacie rady mi jakos zgrac swoje i przesłąc ? tą mape map w wersji lite nawet?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 9