Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-03, 08:32
Mio Moov 500 klepsydra
Autor Wiadomość
Acron 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-02-19, 12:42   Mio Moov 500 klepsydra

Witam!
Mam takie pytanie. czy jest możliwość zmiany klepsydry ładowania np. AutoMapy w nawigacji Mio Moov 500? :mrgreen:
Pozdrawiam
Acron
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-02-19, 12:45   

Acron raczej nie da rady.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Acron 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-02-19, 13:03   

Dzięki za odpowiedź. ;-)
A czy wiesz może gdzie ta klepsydra mniej więcej może się znajdować?
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-02-19, 13:09   

Gdzieś zaszyta jest w sam programie ,ale trudno mi jest w tej kwestii się coś wypowiadać poczekaj może ktoś lepiej zorientowany się odezwie .
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2011-02-19, 15:05   

W którym momencie ta klepsydra?
_________________

 
 
Acron 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-02-19, 19:13   

ta klepsydra pojawia się np. jak włączam nawigacje i mam zamiast miomap wgraną AutoMape wpisaną w appstartupsec.ini i jak włączę po resecie to pojawia się ta klepsydra. I chciałbym sobie właśnie zrobić taki bajer i trochę ją zmienić bo jest tak "prosta". ;-)
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2011-02-20, 12:53   

Najprawdopodobniej wbudowana w pliki exe lub dll AutoMapy
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11