Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Brak oznak "życia" i reanimacja
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-06-22, 15:56   

Pomyłka. dvd79 http://chomikuj.pl/dvd79
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
0xFF 
azymut


Dołączył: 22 Cze 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-06-26, 13:35   

Instalacja oprogramowania od nv47 pomogła i działa bez problemu cała nawigacja. :) Dziękuje za pomoc.
 
 
kion
azymut


Dołączył: 18 Maj 2009
Posty: 1
Wysłany: 2011-08-08, 20:36   

u mnie też nv47 pomógł, ale polowicznie. Nie działa karta sdhc. Sd jest ok. Ma ktoś sprawdzony soft do nv45?
 
 
iceland
azymut


Dołączył: 01 Kwi 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-04-01, 17:06   

Witam mam problem z odpaleniem navi nv 45 nie reaguje wcale na nic zgasla sama bez zadnych ingerencji w niej czy jest jakis ratunek dla niej bo i komp wcale jej nie widzi.Poprostu ciemnosc.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9632
Wysłany: 2012-04-01, 21:16   

Podłącz na 12 godzin do ładowarki - może po prostu wyładowana bateria.
A potem spróbuj wgrac oprogramowanie (powinno byc w tym wątku, razem z opisem)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
iceland
azymut


Dołączył: 01 Kwi 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-04-03, 19:35   

Walcze nadal z ta nawigacja naladowalem ja tak jak mowil przedmowca i nic nie moge z nia zrobic wcale mi jej nie widzi.Nie moge jej uruchomic .Moze jakies inne wskazowki ?

[ Dodano: 2012-04-05, 19:24 ]
Czy nie ma rady na ta nawigacje?

[ Dodano: 2012-04-12, 00:08 ]
Czy jest ktos na tym forum co moglby pokierowac jak podniesc ta navie nv45?
 
 
rowerekskuterek 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Maj 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-05-31, 18:08   Wykasowane wszystkie pliki a navi

Dostałem dziś od znajomego nawigacje navi nv45 niestety znajomy wykasował wszystkie pliki z nawigacji (te systemowe) i teraz nie idzie jej włączyć (nawigacja przed wykasowaniem plików była sprawna w 100% )
Jest szansa na uratowanie tej nawigacji czy już nie
Po podłączeniu do komputera komputer jej nie widzi


Będę wdzięczny za każdą pomoc
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18869
Wysłany: 2012-05-31, 19:07   

Spróbuj porad z wątku, do którego dołączyłem Twój post (regulamin, p.4)

[ Dodano: 2012-05-31, 19:11 ]
Zajrzyj też do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=23097
_________________

 
 
rowerekskuterek 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Maj 2012
Posty: 12
Wysłany: 2012-05-31, 19:39   

niestety sposób z wgraniem ROM od Navia nv47 nie pomógł zero reakcji ze strony nawigacji

[ Dodano: 2012-06-01, 11:53 ]
czyli co navia już nie do odratowania :(
 
 
braders2
azymut


Dołączył: 27 Lip 2009
Posty: 1
Wysłany: 2012-07-31, 20:14   Zawieszona Navia nv45 - nie pomaga Hard Reset

Witam wszystkich forumowiczów,
Od 3 dni zmagam się z problemem dotyczącym mojej nawigacji Navia nv45. Nawigacja się nie włącza (zawieszona na logu Navia). Urządzenie było odblokowane za pomocą folderu explorer.exe na karcie SDHC. W rejestrze systemu nic nie było zmieniane. Niestety Hard Reset za pomocą 9 i 12 nóżki nie pomaga... Robiłem różne procedury, nawet przejeżdżałem przez wszystkie piny na przepadło... Urządzenie nie rusza.
Również używałem sposobów z forum np.
Wcisnąć reset
zewrzeć 9 nogę z masą
puścić reset z kontynuacją zwierania nóźki
skończyć zwieranie układu
wcisnąć reset

Nie wiem sam co już robić. Może ktoś z was ma sposób jak zresetować chip firmy Hynix... :/
Pozdrawiam
 
 
mobi771
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Sty 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-02-01, 20:16   jak zamienic resident flash navia nv45?pomoc

witam mam w navi nv45 niepelny resinedt flash i mam rowniez pliki calego resident flash na kompie.....jak zamienic foldery zeby wgrac caly z kompa.....prosze o pomoc.....
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-02-01, 20:29   

mobi771,
Masz połączenie z komputerem ?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mobi771
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Sty 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-02-01, 20:30   

tak mam juz .....
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-02-01, 20:32   

mobi771, Spróbuj przez Total Commander .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mobi771
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Sty 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-02-01, 20:42   

ok zaraz poprobuje.........

[ Dodano: 2013-02-01, 21:08 ]
jak wgrac totl com do navi

[ Dodano: 2013-02-01, 21:13 ]
jak wgrac totalcomm...do navi..sorki ze pytam aleto moje pierwsze kroki z navia......
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 9