Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
szuka sygnału i nie moze znaleść
Autor Wiadomość
pała 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Mar 2009
Posty: 11
Wysłany: 2010-02-05, 17:42   szuka sygnału i nie moze znaleść

witam wszystkich zaznacze ze to jest moja druga taka nawigacja i z pierwsza takich problemów nie miałem zaczne od mapy map czekam z 10 min i tylko dwie satelity znajduje a igo8 wcale ustawiam wszystki comy jakie mozna ustawic co do auto mapy to nawet ustawien nie pamięta ustawiam sobie hołka i jak przejde np na mape map by szukała sygnału i powracam na auto mape jest od poczatku panel info gdzie zaznaczam by nie pokazywał sie i dalej w ustawienia wczytuje mape europy adres i nawet nie przeliczy mi w poprzedniej navi 45 nie miałem takich problemów moze ktoś z was mi pomoze a zapomiałem nawigacja odblokowana metodą pawco pozdrawiam i prosze pomóżcie
 
 
 
qlin 
Navi Expert
Oberschlesien



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 29 Paź 2008
Posty: 413
Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2010-02-05, 18:02   

:-/ nie zrozumiałem przedmówcy :shock:
_________________
Grozisz mi Gość ? :-P
Ostatnio zmieniony przez qlin 2018-09-25, 15:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
pała 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Mar 2009
Posty: 11
Wysłany: 2010-02-05, 18:12   szuka sygnału nie moze znaleść

mianowicie w tej chwili lezy nawigacja na parapecie ok 10 min i nic nie złapało ustawienia com 7 predkośc 4800 i nil lipa karta 2GB dodam ze na tych trzech aplikacjach ten sam problem nie moze znaleść sygnału
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18884
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-02-05, 21:07   

A na fabrycznie instalowanej MM też nie ma sygnału?

Zacznij od ustawienia według http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5068 i połóż daleko od ściany - żeby było czyste niebo
_________________

 
 
djmalag
Waypoint


Dołączył: 26 Cze 2011
Posty: 152
Wysłany: 2014-05-17, 08:29   

Witam, mam kolegi nawigacje ktora nagle przestała widziec satelity, da sie coś z tym zrobic. Może gdzieś coś w systemie sie poprzestawiało, coś trzeba wyedytować
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 12