Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
IGO8 8.3.2.80621 (10 Marca 2009)
Autor Wiadomość
hin 
Waypoint
[Usunięty]



Pomógł: 14 razy
Wiek: 37
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 116
Skąd: Legnica
Wysłany: 2009-03-26, 15:07   IGO8 8.3.2.80621 (10 Marca 2009)



Najnowsze IGO dziala na prawie wszystkich rozdzielczosciach
Kod:
240x240, 240x320, 240x400, 320x240, 320x320
400x240, 480x272, 480x640, 480x800, 800x480


Kod:
http://rapidshare.com/files/213759635/iGO8.rar

+ Plik z licencja (brakuje w paczce)
Kod:
http://uploaded.to/?id=u2he20


Po wgraniu licencji program uruchamia sie bez problemu

:!: Building + Petrol 3d
Kod:
http://rapidshare.com/files/253915826/BUILDING_PETROL.rar

:!: Mapy Polski (najnowsze trzech różnych dostawców)

090310_NAVTEQ
Kod:
http://rapidshare.com/files/253908567/090310_PL_NAVTEQ.rar

090424_TELE ATLAS
Kod:
http://rapidshare.com/files/253908568/090424_PL_TELE_ATLAS.rar

090403_EMAPA
Kod:
http://rapidshare.com/files/253908570/090403_PL_EMAPA.rar

:!: Plik data.zip
240x240, 240x320, 240x400, 320x240, 320x320, 400x234, 400x240,
480x234, 480x272, 480x640, 480x800, 640x480 and 800x480
Kod:
http://rapidshare.com/files/253948286/data_8.3.2_fixed_v10b.rar
_________________
Gość pomogłem ?? To kliknij na na przycisk "pomógł"
Ostatnio zmieniony przez hin 2009-07-16, 21:21, w całości zmieniany 4 razy  
 
 
michal1957
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 1154
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-03-26, 15:20   

hin napisał/a:
Najnowsze IGO dziala na prawie wszystkich rozdzielczosciach

Za moment podziele sie informacją o jego zachowaniu na Akirze 4301
_________________
Jeżeli wydaje Ci się że masz zawsze rację, masz rację, wydaje Ci się.
 
 
Hornet15re 
Waypoint
Dzień Dobry



Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 90
Skąd: POLSKA
Wysłany: 2009-03-26, 15:35   

Na mio 200 wywala zaraz po starcie...tapeta startowa i sie wysypuje :cry:
_________________
W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...
 
 
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 7 razy
Wiek: 62
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 803
Skąd: Poniżej morza
Wysłany: 2009-03-26, 15:37   

na Akira 3518A3 to samo
_________________
Akira MM-512 > Mio Moov 500 >TomTom GO 510
 
 
michal1957
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 1154
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-03-26, 15:41   

Hornet15re napisał/a:
Na mio 200 wywala zaraz po starcie...tapeta startowa i sie wysypuje

Potwierdzam, wyrzuca zaraz po pokazaniu się ekranu powitalnego
_________________
Jeżeli wydaje Ci się że masz zawsze rację, masz rację, wydaje Ci się.
 
 
hin 
Waypoint
[Usunięty]



Pomógł: 14 razy
Wiek: 37
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 116
Skąd: Legnica
Wysłany: 2009-03-26, 15:42   

Plik z licencja (brakuje w paczce)
Kod:
http://uploaded.to/?id=u2he20


Po wgraniu licencji program uruchamia sie bez problemu
_________________
Gość pomogłem ?? To kliknij na na przycisk "pomógł"
 
 
michal1957
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 1154
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-03-26, 15:51   

Działa. Po dokopiowaniu folderów z poprzedniej wersji zachowuje ustawienia.
_________________
Jeżeli wydaje Ci się że masz zawsze rację, masz rację, wydaje Ci się.
 
 
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 7 razy
Wiek: 62
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 803
Skąd: Poniżej morza
Wysłany: 2009-03-26, 15:53   

teraz na odmiane po starcie " out of memory" .
Save i speedcam wycięte branding i data zredukowane tylko do mojej rozdzielczości.
Lipa .Wracam do poprzedniej.
_________________
Akira MM-512 > Mio Moov 500 >TomTom GO 510
 
 
hin 
Waypoint
[Usunięty]



Pomógł: 14 razy
Wiek: 37
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 116
Skąd: Legnica
Wysłany: 2009-03-26, 15:57   

prenrzyk napisał/a:
teraz na odmiane po starcie " out of memory" .
Save i speedcam wycięte branding i data zredukowane tylko do mojej rozdzielczości.
Lipa .Wracam do poprzedniej.


usun folder content\userdata
_________________
Gość pomogłem ?? To kliknij na na przycisk "pomógł"
 
 
michal1957
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 1154
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-03-26, 16:01   

W folderze z wersją poprzednia podmieniłem folder z licencją, plik igo8.exe oraz dla pewności oba pliki spakowane zip. I działa, zachowując poprzednie dane, ustawienia, skórki itp...

[ Dodano: 2009-03-26, 16:06 ]
I jeszcze jedna próba. Nie podobał mi sie ekran powitalny z tymi napisami...tak więc podminiłem tylko sam plik iGO8.exe i folder z licencją. Działa bez problemu.
_________________
Jeżeli wydaje Ci się że masz zawsze rację, masz rację, wydaje Ci się.
 
 
hin 
Waypoint
[Usunięty]



Pomógł: 14 razy
Wiek: 37
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 116
Skąd: Legnica
Wysłany: 2009-03-26, 16:07   

michal1957 napisał/a:
W folderze z wersją poprzednia podmieniłem folder z licencją, plik igo8.exe oraz dla pewności oba pliki spakowane zip. I działa, zachowując poprzednie dane, ustawienia, skórki itp...


Ja mam okrojona wersje data.zip i branding.zip (pod swoja rozdzielczosc oraz zmieniona tapeta startowa) wszystko smiga.

Tak wiec wystarczy podmienic folder z licencja oraz plik igo8.exe (tak jak wspominał poprzednik) reszte plików mozna pozostawic bez zmian
_________________
Gość pomogłem ?? To kliknij na na przycisk "pomógł"
 
 
prenrzyk 
GPS instruktor



Pomógł: 7 razy
Wiek: 62
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 803
Skąd: Poniżej morza
Wysłany: 2009-03-26, 16:11   

Działa .Dzięki .
P.S. Gdzie ten magiczny przycisk z podpisu ??
_________________
Akira MM-512 > Mio Moov 500 >TomTom GO 510
 
 
michal1957
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 1154
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-03-26, 16:11   

hin napisał/a:
Ja mam okrojona wersje data.zip i branding.zip (pod swoja rozdzielczosc oraz zmieniona tapeta startowa) wszystko smiga.

Ano śmiga...nie wiem czy ta nowa wersja wnosi coś istotnego, ale zawsze miło jest potestować nowośc.
Dziękuje koledze hin za odnalezienie tej wersji.
_________________
Jeżeli wydaje Ci się że masz zawsze rację, masz rację, wydaje Ci się.
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2009-03-26, 16:51   

IGO8 8.3.2.80621 (10 Marca 2009)

Wypakowac,zastapic i smigac.

Kod:
http://chomikuj.pl/satan9/PNA+-+AyToBe/iGO8.8.3.2.80621.rar


P.S: Ida swieta a wiec zbliza sie wielka promocja na Chomiku stan9 (ok500GB za fre)
 
 
Hornet15re 
Waypoint
Dzień Dobry



Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 90
Skąd: POLSKA
Wysłany: 2009-03-26, 18:42   

He he...wrócił stary sposób rolowania mapy...już mapa nie pływa jak chce :mrgreen:
_________________
W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 9