Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-03-25, 18:17
Pulpit WIN7 Ze zmianą ścieżki programu nawigacyjnego
Autor Wiadomość
jaceks1 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 38
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 173
Wysłany: 2011-03-22, 14:35   Pulpit WIN7 Ze zmianą ścieżki programu nawigacyjnego

Witam Ponownie
dodano 13-11-2011
i obiecany pulpit ze zmianą ścieżki do programu nawigacyjnego

http://www.youtube.com/watch?v=pMRz5aU3Ocs
http://chomikuj.pl/jaceks...,1167967352.zip

wgraj mój masz w nim możliwość zmiany programu nawigacyjnego


a tu jeśli chcesz żeby startował z pulpitu win7

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=30883
http://chomikuj.pl/jaceks...,1165502116.zip

działa na SMARTGPS SG700, Manta 440 MS i MST ,510 MS i MST
oraz na winCE z tymi delkami co w/w


Wysłany: 2011-03-22
wstawiam obiecany Pulpit z obsługą transmitera z poziomu pulpitu
testowane na Mantach 440MS i 510MS
oraz Larku 50.2 ale nie udało mi się w nim uruchomić transmitera
Pulpit powstał z myślą o wyglądzie mojego pulpitu na PCci :mrgreen:

wystarczy pobrać wypakować i wstawić byle gdzie pamięć Manty czy SDMMC bez znaczenia
wskazać skrypt start.exe uruchomić

dodałem jeszcze Przeglądarkę Opera oczywiście działającą ale tylko jak jest podpięta do laptopa czy PC
wklejam dwie wersje z uwagi na gusta osób testujących

http://chomikuj.pl/jaceks...7,489931002.rar









oraz

http://chomikuj.pl/jaceks...7,491954961.rar





jeśli są jakieś uwagi i propozycje zapraszam do dyskusji
pozdrawiam

a teraz coś nowego
http://www.youtube.com/watch?v=pMRz5aU3Ocs
http://chomikuj.pl/jaceks...,1157127921.zip
hasło jaceks1,12345
_________________

Ostatnio zmieniony przez jaceks1 2014-02-19, 17:59, w całości zmieniany 8 razy  
 
 
 
Goalkeper 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 157
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2011-03-27, 15:57   

Coś Opera na Larku nie chce śmigać :( Wyskakuje komunikat 'OperaMini5' is not a valid Windows CE application.
_________________
Pierwszy oficjalny portal modelu www.renaultsafrane.eu
 
 
 
jaceks1 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 38
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 173
Wysłany: 2011-03-28, 21:11   

pobierz i zainstaluj w miejsce tamtej albo w dowolne tylko ścieżkę zmień


http://www.opera.com/mobile/download/versions/


Download Opera Mini 5.1 (Windows Mobile 2003 Pocket PC)
_________________

 
 
 
Goalkeper 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 157
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2011-03-29, 22:11   

Pytanie tylko jak mam to zrobić na WinCE jak to pliki instalacyjne są z rozszerzeniem jar i jad ? A instalka od WM się instaluje ale i tak opera się nie chce uruchomić.
_________________
Pierwszy oficjalny portal modelu www.renaultsafrane.eu
Ostatnio zmieniony przez Goalkeper 2011-03-29, 22:18, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
jaceks1 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 38
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 173
Wysłany: 2011-03-29, 22:14   

a może .cab ;-)

u mnie poszło
_________________

 
 
 
Goalkeper 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 157
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2011-03-29, 22:21   

cab się zainstalował ale i tam wyskakuje komunikat is not valid application
_________________
Pierwszy oficjalny portal modelu www.renaultsafrane.eu
 
 
 
wargo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 10
Wysłany: 2011-03-31, 17:09   

moze ktos napisze jak to odpalic na larku 50.2 krok po kroku?
 
 
jaceks1 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 38
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 173
Wysłany: 2011-04-13, 23:12   

wargo napisał/a:
moze ktos napisze jak to odpalic na larku 50.2 krok po kroku?


http://chomikuj.pl/jaceks...k,556068272.rar

wklejamy rozpakowany skrypt do ResidentFlash
z pulpitem robimy tak samo i z menu Larka jako paragram nawigacyjny wskazujemy
skrypt lark.exe
_________________

 
 
 
wargo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 10
Wysłany: 2011-04-14, 21:01   

Nic z tego wyskakuje blad "If without EndIf Line: If(wersja=1) " szkoda bo fajny pulpit :-(
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9636
Wysłany: 2011-04-15, 07:27   

A co jest w skrypcie stasrtowym? Daj zawartość pliku mscr
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
wargo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 10
Wysłany: 2011-04-15, 13:57   

wersja = DirExists("\ResidentFlash")
If (wersja=1)
Kill("GPS2.exe")
RunWait("\ResidentFlash\win7\win7.exe")
Run("\BINFS\GPS2.exe")
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18906
Skąd: 3City
Wysłany: 2011-04-15, 16:57   

Brakuje dalszego ciagu - przykład ze skryptu AdJi
wersja = DirExists("\SDMMC")
If (wersja=1)
Kill("GPS2.exe")
RunWait("\ResidentFlash\Adja\AdJa.exe")
Run("\BINFS\GPS2.exe")
EndIf
If (wersja=0)
Run("\ResidentFlash\Mobilenavigator\mobilenavigator.exe")
EndIf
_________________

 
 
wargo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 10
Wysłany: 2011-04-15, 19:24   

spoko dzięki wszystko smiga :-)
 
 
jaceks1 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 38
Dołączył: 21 Wrz 2010
Posty: 173
Wysłany: 2011-04-15, 19:51   

to super :-P
jacekp1313 dzięki za poprawienie mojego błędu
_________________

 
 
 
art.w 
azymut


Wiek: 47
Dołączył: 25 Kwi 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-04-25, 12:34   

Witam,
Tydzień temu kupiłem mantę 440MS. Zacząłem szukać informacji dlaczego nie chce odtwarzać mp3. Znalazłem te forum i możliwość wgrania tego pulpitu. Ściągnąłem, wgrałem na kartę pamięci, ustawiłem ścieżkę dostępu jak podano wyżej (start.exe). Moja radość trwała krótko tyle na ile pokazał się pulpit. Nawigacja wróciła do pulpitu firmowego. Ponowne próby nie przyniosły zmiany. Nowy pulpit pokazuje się na chwilę i wraca do pulpitu firmowego. Z góry dziękuję z informację co może być powodem takiego zachowania nawigacji.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11