Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: chris_m
2010-08-13, 22:55
Lark 70.0 LM z Real-a
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-12, 08:16   

Odblokowanie
Sposób 1. Wrzucamy explorer.exe z nazwą \SDMMC\jwdupdate.exe
Sposób 2. Tworzymy plik \SDMMC\JWDTOOL.ini i wpisujemy do niego \Windows\explorer.exe
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-12, 08:49   

Mogę prosić kogoś o screeny z menu?? tym więcej tym lepiej :-) .
Niektórzy się już pewnie domyślają po co mi one :-P .
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Alczan 
azymut


Wiek: 28
Dołączył: 12 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-12, 17:24   

Witam . Dzisiaj zaciekawił mnie ten Lark i mam kilka pytań z nim związanych :
1.Posiada on Transmiter ?
2.Czy ekran posiada antyreflex , aby było cokolwiek widać w warunkach słonecznych .
3.Jak się ma sprawa z AutoMapą ?
 
 
walerka62
Waypoint


Dołączył: 13 Sie 2009
Posty: 21
Wysłany: 2010-08-12, 18:24   

Alczan napisał/a:
Witam . Dzisiaj zaciekawił mnie ten Lark i mam kilka pytań z nim związanych :
1.Posiada on Transmiter ?
2.Czy ekran posiada antyreflex , aby było cokolwiek widać w warunkach słonecznych .
3.Jak się ma sprawa z AutoMapą ?

Zacznę tak że posiadam navi od dwóch dni
Posiada transmiter
Czy ma antyreflex to nie wiem ale w porównaniu z larkiem 50.2 jest trochę mniej kontrastowa
Hula mi na niej automapa, ig8, miomap 2, co do mapymap to też działa, ale ta przeznaczona na goclivera czyli wersja sd, ta na larka nie działa
Z rejestracją map były problemy, ale dzisiaj cały dzień gadałem z serwisem larka (mieli problemy na serwerach) i już teraz da się zarejestrować. Jak by co to później dam tutka jak to zrobić bo jest to trochę pogmatwane. To na tyle. A cha i jeszcze jedno navi jest wielka i ciężka :lol:
 
 
Alczan 
azymut


Wiek: 28
Dołączył: 12 Sie 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-12, 18:28   

dzisiaj oglądałem ją w realu i oglądałem całą i powiem Ci szczerze : 'po pierwsze zwiększ masę ' , haha . wydawała mi się dosyć lekka , a i sam ekran robi wrażenie . jutro chyba jadę ją kupić , dzięki za odp. :) .
 
 
Andrzej P 
guru
Merc(124)maniak



Pomógł: 72 razy
Wiek: 68
Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 1314
Skąd: (z)Dolny Śląsk
Wysłany: 2010-08-12, 19:18   

Czy wbudowany program (LarkMap) wygląda tak?

_________________
---
Lark 35.5c, 50.1, 50.3 - wszystkie WCE 5.0
 
 
walerka62
Waypoint


Dołączył: 13 Sie 2009
Posty: 21
Wysłany: 2010-08-12, 20:02   

kilka screenów dla potomnych, jest to navigo z mapami copernicusa
w innej skórce












 
 
Andrzej P 
guru
Merc(124)maniak



Pomógł: 72 razy
Wiek: 68
Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 1314
Skąd: (z)Dolny Śląsk
Wysłany: 2010-08-12, 23:00   

Troszeczkę różnic znalazłem w stosunku do Navigo9i (10.4) ale to raczej kosmetyczne zmiany i podbajerowanie wyglądem. Mniej więcej ta sama kolejność screenów.






_________________
---
Lark 35.5c, 50.1, 50.3 - wszystkie WCE 5.0
 
 
mg1989sos
Waypoint


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 25
Wysłany: 2010-08-13, 12:00   

zainstalowałem AM ale wyświetla mi brak skórek na 800x480 .. skąd je wziąść ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18906
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-08-13, 12:07   

Skąd masz instalke?
_________________

 
 
mg1989sos
Waypoint


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 25
Wysłany: 2010-08-13, 12:11   

z tego forum.. ale niewiem dokladnie ktora bo kilka sciagnalem ... moge cie prosic o link do takiej ktora bedzie u mnie dzialala ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18906
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-08-13, 12:15   

Wszystkie są takie same. Po prosu myślałem, że może brałeś gotowca.
Sprawdź na automapa.pl, czy w ogóle obsługuje taka rozdzielczość.
_________________

 
 
mg1989sos
Waypoint


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 25
Wysłany: 2010-08-13, 19:36   

AM już działa :)


Cytat:
Wbudowana pamięć RAM 64 MB



nieprawda:) 121188 kb RAM :) czyli 118 MB ramu
po uruchomieniu urządzenia wolne 100 MB

Procek ARM1176JZ-S MT3351 468 MHz

800 x 480 , 65536 kolorów
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2010-08-14, 09:13   

mg1989sos napisał/a:
AM już działa :)


Cytat:
Wbudowana pamięć RAM 64 MB



nieprawda:) 121188 kb RAM :) czyli 118 MB ramu
po uruchomieniu urządzenia wolne 100 MB

Procek ARM1176JZ-S MT3351 468 MHz

800 x 480 , 65536 kolorów


Jestes pewien ? Jesli tak to mile zaskoczenie by bylo
 
 
mg1989sos
Waypoint


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 25
Wysłany: 2010-08-14, 13:15   

na 100 % :) zaraz zrobię screena i wrzucę :) sam nie rozumiem czemu producent sie tym nie chwali

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10