Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: chris_m
2010-08-13, 22:55
Lark 70.0 LM z Real-a
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-14, 17:10   

Zaczyna mnie kusić ale nadal za drogi :-) .
W tej rozdzielczości to XP by już mógł tam być :-P .
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
mg1989sos
Waypoint


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 25
Wysłany: 2010-08-14, 19:57   

filmy się ogląda super :) naprawdę rozdzielczość genialna :)


jak myślicie... dało by się tam wrzucić linuksa jakiegoś ?:D
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-14, 20:10   

mg1989sos napisał/a:
jak myślicie... dało by się tam wrzucić linuksa jakiegoś ?:D
Otwórz osobny temat.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
CR7
[Usunięty]

Wysłany: 2010-08-19, 08:56   

Czy może ktoś wrzucić instalkę i backup z urządzenia??
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-19, 08:58   

Instlake?? rf2 masz poniżej (było wcześniej w postach)
http://nsm.pl/~trojan9/
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-19, 11:50   

dasior591, chodzi mu zapewnię o LarkMaps
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
mg1989sos
Waypoint


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 25
Wysłany: 2010-08-19, 13:11   

mogę wrzucić ale dopiero koło 22 bo w pracy mam za słabego neta ( PLAY ;] )
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-19, 13:42   

Ciekawe, czy Hukkle skasuje linka mówiąc, że program jest za tani :lol:
 
 
mrowink
azymut


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-08-19, 19:57   

Panowie proszę o pomoc jestem kompletnie zielony w tych rzeczach o których piszecie a chciałbym korzystać z AutoMapy na tym urzadzeniu. Czy jest prosty sposób aby nawigacja widziała AutoMapę ? Proszę o pomoc i z góry Dziekuję
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-08-19, 20:05   

mrowink, Tak. Zainstaluj AM na SD przez czytnik SD i utwórz plik \SDMMC\JWDTOOL.ini. Wpisz do niego[code]\Storage Card\Automapa EU\Automapa EU.exe[\code]
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
mg1989sos
Waypoint


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 25
Wysłany: 2010-08-19, 20:07   

Dzakus napisał/a:
Odblokowanie
Sposób 1. Wrzucamy explorer.exe z nazwą \SDMMC\jwdupdate.exe
Sposób 2. Tworzymy plik \SDMMC\JWDTOOL.ini i wpisujemy do niego \Windows\explorer.exe



ja to zrobiłem w ten sposób :) a potem wgrywasz automape z odpowiedniego tematu z forum :)
 
 
mrowink
azymut


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-08-19, 20:18   

wpisałem ale jak wybieram w oprogramowaniu larka AutoMapę to jest komunikat "Nie można uruchomić programu"
 
 
mg1989sos
Waypoint


Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 25
Wysłany: 2010-08-19, 23:00   

mrowink napisał/a:
wpisałem ale jak wybieram w oprogramowaniu larka AutoMapę to jest komunikat "Nie można uruchomić programu"


w oprogramowaniu larka ? masz na myśli windows CE ?
jesli tak to sprobuj wgrac od nowa automape.. u meni zadzialalo dopiero za 3 razem

[ Dodano: 2010-08-19, 23:01 ]
co do mapy larka ktora obiecałem ... po godzinie wrzucania na megauploud wyskoczyl blad :(

wrzucam od nowa ...
 
 
mrowink
azymut


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-08-20, 16:21   

ale dostęp do Windows mam zablokowany mogę tylko wybrać nawigację i jakieś tam ustawienia urządzenia. Czy aby korzystać z innej nawigacji muszę mieć odblokowanego Windowsa czy można bez ?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-20, 16:25   

NIEEE
po to to jest żeby wybrać inny program nawigacyjny.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11