Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 14:04
Primo (ANDROID) i TMC
Autor Wiadomość
geranium 
Navi Expert


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 300
Skąd: PL
Wysłany: 2021-04-10, 10:56   

Tak to już jest jak się czyta bez zrozumienia :)
 
 
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 130
Wysłany: 2021-04-10, 11:03   

geranium, tzn? mam wlaczony internet, wlaczony traffic w aplikacji i dalej prowadzi przez zamknieta droge :oops:
 
 
geranium 
Navi Expert


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 300
Skąd: PL
Wysłany: 2021-04-10, 12:45   

przełożę ci to na prosty język skoro nie potrafisz zrozumieć to co piszą inni lub nie chce ci się czytać nieswoich postów

traffic w igo jest do dupy i wielokrotnie o tym było pisane, mapy w LUNA do dupy..

prościej chyba się nie da tego wytłumaczyć

PS .Luna to trochę nowocześniejszy atlas samochodowy i do tego mało dokładny
w obecnych czasach nawigacja to sprawne ostrzeganie o utrudnieniach na trasie(nie mylić z wyznaczaniem trasy bo tu każdy ma inne preferencje ...) a nie kolorki czy inne pierdoły.


zrozumiałeś ? a jak nie to zobacz sobie np. tomtom, sygic to zrozumiesz o czym mowa.
 
 
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 130
Wysłany: 2021-04-10, 12:53   

geranium, no to napisalem wyzej, ze traffic jest slaby z tego co wyczytalem.. korzystalem z tomtom nds i bylo wszystko pieknie i ladnie, ale troche mi mulil na radiu, a igo dziala szybciej.
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1573
Wysłany: 2021-04-10, 17:29   

betek napisał/a:
korzystalem z tomtom nds i bylo wszystko pieknie i ladnie, ale troche mi mulil na radiu, a igo dziala szybciej.

Masz cztery wyjścia:
1. Stwierdzić dlaczego na twoim radiu nds muli.
2. Jak stwierdzisz że to wina radia to wymień szajsowaty sprzęt na taki z górnej półki co nie muli.
3. Jak się obejdziesz bez traffica to zainstaluj Gifta i najnowsze mapy NT albo TT.
4. A jak chcesz dojechać z trafficem to zainstaluj Yanosika, Waze. Auto Mapę i pewnie jeszcze kilka.
A przede wszystkim zrób coś z sobą - bo masz problem i się miotasz.
 
 
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 130
Wysłany: 2021-04-11, 08:01   

szwagier22, akurat radio mam z dobrej półki :) muli w sensie dlugo się wlacza, a później już jest ok.
Ok, czyli luna idzie niestety w zapomnienie w takim razie, bo trafić u mnie jest potrzebny.
 
 
dix62 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 59
Dołączył: 15 Sty 2012
Posty: 82
Skąd: Internet

Wysłany: 2021-04-11, 13:38   

betek napisał/a:
szwagier22, akurat radio mam z dobrej półki :) muli w sensie dlugo się wlacza, a później już jest ok.
Ok, czyli luna idzie niestety w zapomnienie w takim razie, bo trafić u mnie jest potrzebny.


Jeśli radyjko z górnej półki to RDS w 100% wystarczy nie ma co szukać dziury w całym
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10