|
My Navia
|
SX 7.1 z iGO Primo Truck - utracone MENU producenta |
Autor |
Wiadomość |
CasualLounge
Młodszy Inspektor GPS

|
Wysłany: 2019-09-14, 15:59 SX 7.1 z iGO Primo Truck - utracone MENU producenta
|
|
|
Witam Was Serdecznie,
w moim Modecom jest wgrana iGO Primo Truck (Tomtom maps + Here maps). W Menu iGoPrimoTruck wybieram sobie, na których mapach chcę jechać, czy Tomtom czy Here. Kupiłem to urządzenie nowe, w takiej konfiguracji - ja programu nie wgrywałem.
Niestety bawiąc się w Menu podstawowym Modecom wszedłem w ostatnią kafelkę WinCE i teraz straciłem to Menu producenta Modecom. Wyświetla mi się pulpit WinCE i żeby uruchomić program navi muszę wchodzić w kartę MicroSD i tam w dany folder programu.
Jak przywrócić Menu Modecoma, tak żeby po włączeniu urządzenia wyświetlały się kafelki Menu Modecom i będę mógł klikać kafelkę Nawigacja? |
|
|
|
 |
maly_gi
Navi Expert

Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Paź 2008 Posty: 352 Skąd: 53°77'N 15°78'E
|
Wysłany: 2019-09-14, 22:14
|
|
|
Jaki model Modecoma masz ? A już widzę w tytule, czyli taki sam jak mój ... jak kliknąłeś kafelek "Wince" to powinieneś mieć pulpit niebieski jak w Wndowsie i na nim 4 ikonki, wśród nich jest ionka "Exit" kliknij w nią 2 razy, pokaże się zapytanie czy chcesz wyjść z programu potwierdź "TAK" i ponownie uruchom nawigacje. |
_________________ GoClever 5040;
Modecom SX 7.1
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/47765/ |
|
|
|
 |
CasualLounge
Młodszy Inspektor GPS

|
Wysłany: 2019-09-15, 06:13
|
|
|
Model jak w tytule SX 7.1. Zgadza się, taki właśnie mam pulpit. Dzięki Wielkie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|